reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joaska to teraz ja poprosze jakis przepis tylko ze ja lubie ...niezdrowe jedzenie! najlepiej jak ciagnie sie na nim ser!!!!!!! a szpinaku i jogortow naturalnych nie lubie!!!!!! moj maz tym bardziej! on zawsze mowi ze nie jest jaroszem i mieso musi miec!!!!! wiec moze masz cos dla mnie? :-*

lady a ty wypoczelas sobie kochana u tesciow?
zaczyna sie slonko przebijac przez brzydkie niebo i mam nadzieje ze przebije sie jeszcze bardziej!!!!!!!!!!

no tak czas spacerkow a my w domu i moge zapomniec o spacerkach az do przyjazdu z wawy bo hubert zakatarzony i strasznie kaszle i pewnie oskrzela nieuniknione!
a wy sobie spacerujcie i szukajcie tej wiosny! do zobaczyska potem!!!!!!!

NO WITAJCIE MAMUSKI W SAMO POLUDNIE -FAKT JEZELI TU WOGULE KTOS SIEDZI BO PRZECIEZ WKONCU WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO MILYCH I DLUGICH PRZECHADZEKW SLONECZKUMY TEZ SIE WYBIEZEMY JAK TYLKO TOSKA WSTANIE I OBIADEK ZJEMY

mordziulka pisze:
lady a ty wypoczelas sobie kochana u tesciow?
zaczyna sie slonko przebijac przez brzydkie niebo i mam nadzieje ze przebije sie jeszcze bardziej!!!!!!!!!!

ojjj mordziulka wypoczełam wypoczełam :)

Ja też bym siedziała w domu ale ..pieluch nam zabraknie i trzeba isc do sklepu , a deszcz ..kapu ...kap.... ::)

Mordziulka to dawaj Hubciowi 3 razy dziennie syropek na kaszel Homeopatyczny < Ja tak kurowałam Jasia i sie udało > :p

justus pisze:
WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO

A gdzie jest to słoneczko?????????? U nas leje od samego rana :( i tak kombinuję co by tu zrobic, bo spacerek zawsze połączony z zakupami, a w lodówce po weekendzie pustki. :(

reklama
Pycha pisze:
justus pisze:
WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO

A gdzie jest to słoneczko?????????? U nas leje od samego rana :( i tak kombinuję co by tu zrobic, bo spacerek zawsze połączony z zakupami, a w lodówce po weekendzie pustki. :(

a skąd ja to znam ::)

Do góry