reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nową mamnię!
Majka śpi, ja już wykompana, praleczka pierze a ja smażę kabaczka sobie na kolację i klikam. Dzisiaj mam taki dzień kabaczka bo jeszcze leczo robiłam na jutro na obiadek. Mężuś już na działce mówił że tam bardzo zimno bo to w środku lasu są te działki. Dobrze że w domku zostałam :tak::tak: z Wami :-D.

reklama
Witam nową mamusię!

Ewcia gratuluję kochaniutka :tak::tak::tak::tak: no i dzionek też fajny miałaś :tak::tak::tak:
A dziś jestem na skraju załamania nerwowego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jędrek tak dał mi w kość. Pierwszy raz w życiu był taki niegrzeczny :-:)-:)-( Dobrze, że poszedł już spać bo nie wiem co mogłabym mu zrobić :no::no::no::no: Jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok: ktoś podmienił mi dziecko :confused2::confused2::confused2:
No to nieżle ci dał w kosć,,moze faktycznie bunt dwulatka ma...to taki bee okres wnerwiający rodizców,haha
dzieki za gratkiii...
Mój lęży na łóżku i drze sie do mnie tutaj,ach jak mu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:te krzyki boze....on nie mowi tylko krzyczy normalnie...
Mania witaj kobiałeczko...
dzieki babki z a gratki....

co tak o kg sie rozgadaliscie,,ja włąśnie diety szukałam w necie haha

witam nową mamnię!
Majka śpi, ja już wykompana, praleczka pierze a ja smażę kabaczka sobie na kolację i klikam. Dzisiaj mam taki dzień kabaczka bo jeszcze leczo robiłam na jutro na obiadek. Mężuś już na działce mówił że tam bardzo zimno bo to w środku lasu są te działki. Dobrze że w domku zostałam :tak::tak: z Wami :-D.
no bardzo dobrze,ze z nami jesteś,,i co bierzesz sie za nocnego mareczka3:-D:-D

A dziś jestem na skraju załamania nerwowego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jędrek tak dał mi w kość. Pierwszy raz w życiu był taki niegrzeczny :-:)-:)-( Dobrze, że poszedł już spać bo nie wiem co mogłabym mu zrobić :no::no::no::no: Jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok: ktoś podmienił mi dziecko :confused2::confused2::confused2:
Sewcia głowa do góry raz nie zawsze no słabszy dzień miał chłopak i tyle jutro wstanie i będzie git, chyba że bunt dwulatka :cool2:przechodzi:sorry:

Ewcia najlepsza dieta to mż.... mniej żryj ;-):tak::-D i ćwiczenia :tak: ja chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg. Ważę 69 kg przy wzroście 174 lub 175 nigdy nie wiem ile ja mam wzrostu :confused::confused::confused::confused:

witam nową mamnię!
no bardzo dobrze,ze z nami jesteś,,i co bierzesz sie za nocnego mareczka3:-D:-D

kurde tak szybko piszecie ze nie nadarzam ja wlasnie bujam mala bo tez jest dzis ni w humoze a poza tym zabek jej wychodzi wiec nie ma jej sie co dziwic:-)sory jak nie bede piasc samr rozumiecie czemu pa:-D
hehhehe mania kochana poczkeaj jutro jak wstaniesz,to nocne martki to nie daja nam życ tyle tu piszą nocami:-D:-D:-D:-Dbujaj buja malutką:tak:

Ewcia najlepsza dieta to mż.... mniej żryj ;-):tak::-D i ćwiczenia :tak: ja chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg. Ważę 69 kg przy wzroście 174 lub 175 nigdy nie wiem ile ja mam wzrostu :confused::confused::confused::confused:
taaa u mnie ona nie skutkuje,hahaha,,ja prowadze siedząco,jeżdżący tryb życia i musze sie wziąść za siebie w końcu...
Mania u nas tempo pisania powalające jest :tak::tak::tak:
taa dokłądnie te marki!!!!;-):-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry