ania138
miłość w trzech wymiarach
Chyba na mróz idzie bo ja od 2 dni piję jak smok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co tyChyba na mróz idzie bo ja od 2 dni piję jak smok![]()
nie kracz bo to wszytsko mozliwe jak w nocy w lipcu teraz maja byc po 8 stopni tylkoChyba na mróz idzie bo ja od 2 dni piję jak smok![]()
no właśnie nie pisalas nigdy ile masz wiosenek,,,,ale sie nie sypp,,chyba ze z M;-);-);-)(zartuje)alez ja brzydko pisze,,,az mi wstydNo to ja Wam powiem, że ja jestem po trzydziestce jeden rok i też czuję się jakbym miała z 20 lat tylko powoli się już sypię![]()
pewnie na niektorych trzeba,a posuzkaj na ktoych nie trzebbaaaotworzyła ni się ta strona robiłam wszystko po kolei ale nie wiem czy dobrze na końcu wyskoczyło mi ze mam się zalogować?
Bo na wiekszosci trzeba sie logowac ale tu nie Lilypie : Free Baby Birthday Cardotworzyła ni się ta strona robiłam wszystko po kolei ale nie wiem czy dobrze na końcu wyskoczyło mi ze mam się zalogować?
Leika cot y z tymi serialami,,,to do nas na BB to an serial,achhhh