E
Ewcia81
Gość
no i czekałam,:-)aby powiedziec
Dzień dobryyy
;-)
a teraz spadam i mówie,,:-)dobranoc...papa:-)

a teraz spadam i mówie,,:-)dobranoc...papa:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i wstawione w piekarnik,,,robią się,,hurra,,teraz to ich wola,ja za dwie godz je wyłąćzam i mam je daleko.....;-)
Ale dzisiaj szok wsyztskei z apierwszym razem nakrętki załapały:-):-):-)super,tak moge miec zawsze...
A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :--
-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-)
Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża.....![]()
spoko Sewa,,daje rade sobie....
A wal to niech do mnie zaprująa,,,czekammmmmm,,,,i od razu dawaj kto to,,,na ogólnym,,,jak mają be mężów,,to niech tu nie klikają....albo nie czytają tego i omijają stronyy....
![]()
A ja będę teraz monotematyczna...... Dziewczyny jeszcze 2,5 dnia i przylatuje mój mąż :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się ciszę :-):-):-):-):-):-):-)
Wiecie co...... jakos sobie nie moge wyobrazić siebie na obczyźnieboję się jak nie wiem co :-(
Matu wstał o 8:50 i ja o 9,bo jedziemy do babci,a na 14 umówiłąm się z koleżanką na mieście,,,to jakbym wstała o 10 i o 11 pojechałą do babic,to mało bym u nej posiedziałą,a takz araz jade...tylko spije kawulca i ide moze wysuszyć heryyyEwcia a co wy dzisiaj tak wczesnie wstaliscie;-) zawsze to jakos tak kolo 10 sie budzicieMatuniek nie dal pospac
;-)
![]()