reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam serdecznie z rana:-)

dzis tylko 9 stron.

No i wstawione w piekarnik,,,robią się,,hurra,,teraz to ich wola,ja za dwie godz je wyłąćzam i mam je daleko.....;-):tak::tak:
Ale dzisiaj szok wsyztskei z apierwszym razem nakrętki załapały:szok::tak::tak::tak::tak::-):-):-)super,tak moge miec zawsze...

Ewcia co to za sloiczki robisz Mezusiowi? tzn wiem ze takie w droge jak wyjezdza, ale co tam wkladasz mu dobrego do srodka, daj jakies przepisy smaczne.

A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :-:)-:)-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-):tak::-D

Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża..... :szok::szok::szok::szok:

Sewa masz cudownego Meza i gdybys sie nim nie chwilila to byloby cos nie tak...:crazy: A jak ci ktos napisze na priva to.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spoko Sewa,,daje rade sobie....

A wal to niech do mnie zaprująa,,,czekammmmmm,,,,:tak::cool2::confused2:i od razu dawaj kto to,,,na ogólnym,,,jak mają be mężów,,to niech tu nie klikają....albo nie czytają tego i omijają stronyy....:tak::tak:

Popieram jak komus nie pasi cos to niech nie czyta!!!

A ja będę teraz monotematyczna...... Dziewczyny jeszcze 2,5 dnia i przylatuje mój mąż :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się ciszę :-):-):-):-):-):-):-)

Sewa jak to napisalas to az mi sie lezka zakrecila:-D:-D:-D Musisz teraz czuc sie uskrzydlona:-D:-D

Wiecie co...... jakos sobie nie moge wyobrazić siebie na obczyźnie :no::no::no::no::no: boję się jak nie wiem co :-(

Dasz sobie rade, dzielna dziewczyna jestes;-):-D zawsze bedziesz miec nas:-) a poza tym to najwazniejsze ze bedizecie razem z Mezem, to ci doda duuuzo sily.

Ja dzisiaj musialam wstac przed 6 bo tesciowa na operacje zawiozlam, ale teraz bede miec sajgon w domu jak wroci z kliniki:szok::wściekła/y: on nie bedzie mogla chodzi przez 4 tyg a chlopa ma takiego ze nawet chleba nie potrafi ukroic:szok::wściekła/y:

Ide zrobic kawke i Igorka nakarmic bo wstal przed chwilka.

Alez sie tluka dzisiaj u mnie :wściekła/y: schody przyjechali nam zamontowac do osobnego wejscia:-D tylko mnie glowa boli:no::wściekła/y: a oni wierca i wala po scianach:no:

Ide to sniadanko robic...

Hej, wpadłam powiedzieć Wszystkim Dzień Dobry.
Wczoraj to padłam jak Vanesska :tak:, obudziłam się jakoś w nocy, wyłączyłam kompa, tv i zamknęłam okno no i dalej lulu.
Dzisiaj już mnie tak miednica nie boli ale jeszcze trochę poleżę, na 16 jadę na usg, mam nadzieję że wszystko będzie ok i że się potwierdzi że synek bo ja już tak się nastawiłam psychicznie że przeżyła bym szok :szok::szok: i rozczarowanie, no i mam tyle nowych ciuszków typowo chłopięcych ( już nakupowałam ), ale jak nie to trudno będę miała ponad miesiąc na przestawienie się a ubranka wystawię na allegro ;-):-D:-D

Dzień dobry...melduje sie...
Wstaliśmy przed 9, ale musieliśmy zjeśc,teraz robie kawe,umyłąm głowe i potem spadamy do babci mojej na obiadek...

Agatka no to nieźle ból głowy i stukanie,ale połączenie,makabra...
Ania fajnie hehe usnęła,a wszystko chodzi w domu,cały sprzęt,hahaa

Ide włosy rozczesać sobie...

Witam:-)No my dzis spalismy tylko do 7:20:-(Za oknem piekne slonko.poscielowe sie pierze.Trzeba isc na jakies zakupy bo nie mam nic na obiad:no:Jedzac sniadanko po czytam cos cie na klikaly:szok::-D:-D:-D:-D

Ania138 jakos dopiero teraz do mnie dotarlo ze ty za niedlugo rodzisz:szok::-D
Mam nadzieje ze na usg bedzie wszystko ok no i ze bedzie chlopczyk:tak:

Ewcia a co wy dzisiaj tak wczesnie wstaliscie;-) zawsze to jakos tak kolo 10 sie budzicie:-D Matuniek nie dal pospac:confused::szok::crazy:;-):-D

reklama
Ewcia a co wy dzisiaj tak wczesnie wstaliscie;-) zawsze to jakos tak kolo 10 sie budzicie:-D Matuniek nie dal pospac:confused::szok::crazy:;-):-D
Matu wstał o 8:50 i ja o 9,bo jedziemy do babci,a na 14 umówiłąm się z koleżanką na mieście,,,to jakbym wstała o 10 i o 11 pojechałą do babic,to mało bym u nej posiedziałą,a takz araz jade...tylko spije kawulca i ide moze wysuszyć heryyy

Ania daj koniecnzie znać o USG,,czekamy cierpliwie albo i nie hhee.

Do góry