reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie moja mama dzwoniła do mnie i jej wszsytko powiedziałam co mnie zabolało i dalej boli ona stwierdziła ze jestem przewrazliwiona na tym punkcie wiec do skutku nie doszło dalej mam doła i teraz załuje ze odebrałam tel bo jeszcze gorzej sie czuje :-(Potem dzwoniła drugi raz i zapytała sie czy dzisiaj wybieram sie do parku z Julia bo ona chce przyjechaci zebym jej maszynke do włosów pozyczyła bo siostra chce obciac włosy małemu no to był presekst zebym sie odczepiła i ze niby ona przyjedzie ale w konkretnym celu :wściekła/y::wściekła/y::-(Powiedziałam jej ze dzis nie wiem co bede robiła a ona na to ze ja sama nie wiem czego chce i jak ona chce przyjechac to ja oczywiscie sie wykrecam ale tak nie jest juz sie ucieszłam ze chce przyjechac bez jakiegos powodu a ona mi z czyms takim wyskakuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dzien dobry :happy2:
ja ostatnio narzekalam na bol zeba a wczoraj cos mnie chyba przewialo bo ucho mnie bolało i gardło i katar dzis z rana jest ok mam nadzieje ze nie wroci:tak:
Co do smoka butki i kubka niekapka to Emi smoka ma nadal do spania w dzien jakos o nim nie mysli wcale ale na noc wola didi:baffled:
wszystkie nowosci kubki do picia szybko przyswajala jedyne czego kiedys nie tolerowala to silikonowe nakladki na piersi do karmienia

a to emi przedwczoraj:) widze ze wrzucacie tu fotki nie ma jakiegos watku zamknietego?
emiiia5.jpg

Ola nie mam narazie apararu żeby zrobikc konkretne fotki:no::no:
zdążyłam zrobić tylko takie w miarę zdjęcie ale jak mówiłam suknia idzie do przeróbki jeszcze-efekt końcowy Wam pokażę w listopadzie:-):-)
Więc na razie tylko tak wstawiam zdjęcie i na siedząco
suknia jest na kole i moim zdaniem ładnie się prezentuję

kasiula-śliczna ta Twoja córcia:-):-)
a wątek zamknięty jest ale narazie nie wpuszczają:no::no:
trzeba czekać;-)
Jusia22-kochana brak mi słow na Twoją rodzinę:no::no:

A dziś jedziemy do fotografa (dzwoniłam do niego) i mówił żeby przyjechać...:-):-):-) tylko żeby mojemu M.nie zachciało się do rodziców (Teśćiów) jechać potem-bo to po drodzę:wściekła/y::wściekła/y:

Czarna - bardzo ładna suknia!!! Od razu widać, że super będziesz wyglądać.
Maleństwo też sliczne :-)

Kasiula, śliczną masz córcię!

Wątek zamknięty jest tu gdzieś? Kto tam rządzi? ;-)

Jusia i Kasiula matula córcie fanastiko! Ja już się nie mogę doczekac spineczek u mojego łysolka! Narazie moja mama jej kupiła kolczyki i usilnie mnie namawia na przekłucie jej uszek ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem!:sorry2:

Sikoreczka, ja też jestem przeciwna przekłuwaniu uszu małym dzieciom... przecież to boli... poza tym dziecko może sobie zrobić krzywdę - wyrwać kolczyk itd. Ale wiele mam tak robi, ja w każdym razie bym się nie zdecydowała.

reklama
Tak czytam wasze opinie na temat kolczyków to ja nie jestem przeciwna no ale kazdy ma swoje zdanie Ja przebiłam małej kolczyki jakmiała 8 miesięcy i o dziwo mała nie płakała i nie szrpała uszek :tak:Wiec kazda mama robi to co jest dla niej słuszne ;-)

Do góry