reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór... maluszek spi od godzinki, mieszkanko ogarniete, obiadek na jutro gotowy... no to hops na BB:-)...

OlaK a co powiesz na moje 6 kg... tak , tyle przytyłam w ciąży, sama się dziwiłam, ciekawe czy z drugim będzie tez tak mało???

Iwonka2006 a mnie sie podobają te z białego złota... ja właśnie będe miała obrączki z białego złota, bo nie lubie tego tradycyjnego... z resztą zaręczynowy pierścionek tez mam z białego, więc będzie pasowało...

Dawna Cloe- my byliśmy u 3 księży i kązdy robił jakieś "ale" dlatego na razie wyluzowaliśmy, a co do prawa kanonicznego to czytałam trochę i wyczytała że maja zasrany obowiązek ochrzcic małego jeżeli obiecamy (hm... obiecanki cacanki;-)) że będziemy wychowywac go po katolicku... no nic... pożyjemy zobaczymy... może się uda...

Dobranocka!!!

reklama
Novaczka chcialabym umiec grac na gitarze:tak: niestety jakoś nie mialam na tyle sily i cierpliwosci zeby sie nauczyc:zawstydzona/y:. Mój M umie grac a ja nie:no: ale za to ja lepiej śpiewam;-):tak:.

No nic kobietki ja juz uciekam do łózia dobranoc i spokojnej nocki:tak::-)

My dziś całe popołudnie spędziliśmy w parku :tak: Poszłam z sąsiadką i jej synkiem, który jest 4 m-ce młodszy od Jędrka. Dzieci wyszalały się, mamy poplotkowały, było super :tak:

Ola co do ospy nie pomogę bo chorowałam dawno. A Jędrek nie chorował.
Fajny avatarek :tak:

Iwonka mnie bardzo podobają się te z białego złota..... ja osobiście nie lubię tradycyjnego, żółtego złota :no: My mamy z białego, ale takie proste, trochę wypukłe.

Kasiula ja Ciebie bardzo dobrze rozumię :tak: ja jeszcze nie pojechałam, a już boję się, że będę okropnie tęskniła za Polską i za wszystkimi których tu zostawię :-(

Cloe super, że odważyłaś się i zaczęłaś jeździć :tak:

Witam wieczorkiem oj dawno mnie nie bylo o tej godzince.
Co do obraczek to my mamy jedna zlozona z 3,biale,zolte i czerwone zloto.Sa to 3 osobne krazki jak zrobie fotke to wam wkleje

Witam! Moje dziecię śpi, drugie u babci, mieszkanko ogarnięte i posty nadrobione:-p
Ola K jeżeli chodzi o ospę to właśnie są najpierw czerwone plamy jak po komarach a potem robią się takie typowo ospowe.I do tego gorączka. Musisz więc poobserwowac i dopiero do lekarza jak się chrostki zmienią. Moi nie przechodzili ale siostrzeniec męża oraz jego mamusia mieli nie dawno. Damianek wyzdrowiał szybko i bez powikłań natomiast jego mama 3 tygodnie z 40 stopni gorączki i ogromnymi wrzodami na twarzy. Więc chyba lepiej wychorowac w dzieciństwie.
Iwona mnie również się te z białego złota podobają. My mamy z żółtego złota w środku są matowe a na zewnątrz mają wzorki Moja to już nieżle powyciera po tych 6 latach. Mąż jest budowlańcem i swoją nosi tylko w "niedziele i święta" więc jego jest w lepszym stanie.
Novaczka jeżeli chodzi o gitary to moja pomysłowa mama skombinowała synusiowi baaaaardzo starą gitarę. On wprawdzie chciał elektryczną ale coś tam szarpie. Głośno nie gra bo nawet strun nie można naciągnąc...:tak:

To narazie tyle. Obrobię zdjęcia to wkleje mojego chrześniaka!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry