reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ale to musi być przeżycie malucha w przedszkolu zostawić... fajnie że masz nowa klawiaturkę, a najbliższe ZOO masz w Gdańsku Oliwie, byłam tam kilka razy jest super polecam...

Znalazłąm fajną stronke z suwaczkami... można go na pulpicie umieścić, bo wcześniej nie wiedziąłm jak to zrobić, a teraz już mam:

Zasuwaczki :: [bejbej.pl]

Znalazła rozwiązanie problemu :sorry2:choć mało zadowalające:-:)-(
Mam otwarte 2 okna w jednym czytam w jednym odpisuję i przynajmniej nie muszę wchodzić i wychodzić tylko okna zmieniam.Może to przeciążenie na sieci:confused:

Vici to gratuluję pomysłu... potrzeba matka wynalazków... a jaką masz przeglądarkę??? Bo w nowym internet expolrer chyba w 7 może miec otwartych klika kart...

A mój synek spi już ponad 2 godziny, pewnie zaraz się obudzi...

No tak właśnie źle napisałam mam otwarte dwie karty a nie okna:sorry2: a przeglądarkę mam mozilla bo jakoś mi podpasowała a na explolerze miałam problemy

A super,ze Natalka ma taki fajny plan,,to prawie jak ja rano i do koło 11-12,ja tez tak mam...,,,hehee

EWCIA to moze jak bedziesz z pracy wychodzic to mi Natalke bedziesz odbierac:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rolleyes2:
Znalazła rozwiązanie problemu :sorry2:choć mało zadowalające:-:)-(
Mam otwarte 2 okna w jednym czytam w jednym odpisuję i przynajmniej nie muszę wchodzić i wychodzić tylko okna zmieniam.Może to przeciążenie na sieci:confused:

VICI widzisz kazdy problem da sie jakos rozwiazac;-) a tak serio moze rzeczywiscie masz cos z laczami:dry:

Ja juz obiadek zrobila:tak: dzisiaj szybko bo zrobilam pomidorowa na wczorajszym rosolku:tak::tak: teraz pije druga kawke. Jeszcze mnie dzis czeka wizyta w supermarkecie,bo musze pokupowac okladki na ksiazki zeszyty i te inne bzdury do szkoly:eek:. Jutro juz mamy wszystko dzieciom dac do szkoly:baffled:

reklama
U mnie też działa!!!

A ja właśnie kończe obiadek, zjemy i idziemy do kloeżanki Kubusia pobawić się, bo deszcz pada takż ena spacerek może póxniej?

Do góry