reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babeczki.............

dzisiaj strasznie zakrecony dzien mialam...........ale Kubiszon podlapal sloneczka i swiezego powietrza!!!!

zalatwilismy chrzciny, na 8 kwietnia..........teraz zastanawiam sie jak ubrac malego delikwenta hihihih

mija
Malutki sliczny...........i slinka tez superoska hihihi

reklama
Mija qrcze ...niewiem co ci poradzic . :(.

Jezeli odczuwasz że jest głodny to...spróbuj popracowac nad swoją laktacją .Porozmawiam z Lekażem ...może w poradni laktacyjnej znajdziesz odpowiedz .a jak nic niepomoże to ......zostaje tylko podanie mleka szctucznego jako ....dokarmiacza ::)

spadam spac .Dobranoc :-*

może panikuje za wcześnie..poczekamy zobaczymy :)
Kulorowych snów
Ja mam dzis nocny dyżur na bb mój wybył na knajpowanie a ja nie moge spać :p

Mija pisze:
może panikuje za wcześnie..poczekamy zobaczymy :)
Kulorowych snów
Ja mam dzis nocny dyżur na bb mój wybył na knajpowanie a ja nie moge spać :p

mija nie daj sie zwarjowac, na pewno z Twoja laktacja jest wszystko wporzadeczku, a maluchy tak maja ze lubia pociamkac, poza tym pamietam ze Kuba tez mial taki okres, ze wszystko wkladal do buzi, dzieciaki tak maja, one poznaja swiat przez ciumkanie , ze sie tak wytarze..........na razie nie martw sie tym i tylko patrz czy Maly dobrze przybiera na wadze.....jezeli tak to nie ma go sensu dokarmiac, bo potem no napweno bedzie gorzej z mleczkiem.........

Właśnie ,właśnie na razie bym wolała na smym cycku- ekonoicznie i wygodnie.
A moja warta dobiega końca pupa od stołka mi odpada ;) i plecy już od siedzenia bolą
Biore elektryczna nianie i ide posiedziec na łweczce przed domkiem ..ładny wieczorek
Dobranoc

Ja próbowałam oszukać Maćka kaszką na kolację ale nic z tego. Codziennie pobudka o 6:..

Dzisiaj dosłownie chyba siedzimy w domu bo już pada i ma być tak cały dzień :mad:

reklama
JOASKA w co ubierzesz malca??
JA wczoraj bylam u krawcowej i mowie wam jak slicznie ta kurteczk jej wyszla ( spodnie dopiero pokrojone?)

MA ktoraS z was beret dla maluszka , to prosze o zdjecie bo ja nie wiem jak go uszyc!

Do góry