A ja miałam poród wywołany żelem prostaglandynowym, bolało jak diabli, ale skurcze parte były bardzo słabe, więc mi jeszcze podłączyli oksytocynę i na tym etapie ta oksytocyna mi przyniosła ulgę bo wreszcie skurcze były mocniejsze.
reklama
E
Ewcia81
Gość
Witam was...
Ja juz ppo pracy,już skończyłam o 10:30,,alez mam dobrze nie;-);-)...
Matuś to samo,tlyko rano juz tka nie płacze,,a jutro weekend,,hehe ja juz mam weekend...mój sie zacżąl,was teżż..
Ide ogarne tylko łóżko,bo rano nie zrobiłam,zaparze kawe i wracam poczytac wasze ploteckzi...
zaraz bedeee
Ja juz ppo pracy,już skończyłam o 10:30,,alez mam dobrze nie;-);-)...
Matuś to samo,tlyko rano juz tka nie płacze,,a jutro weekend,,hehe ja juz mam weekend...mój sie zacżąl,was teżż..
Ide ogarne tylko łóżko,bo rano nie zrobiłam,zaparze kawe i wracam poczytac wasze ploteckzi...
zaraz bedeee
E
Ewcia81
Gość
Ale sie zacytowałam,,no bo mam skleroze wiecie,,hehe,starośc nie radośc....:-)

..tylko 6-7 rano pobudka...

O ludzie ale żem sie napisała,,,dobrze,ze cytowąłam,bo nic juz bym nie pamiętała....pije kawe

No mam andzieje,ze bedzie dobrze..Nono Ani nie było,,hehe,,ale widziałam ze odpowiedziala,ze w podwojnej roli jeszcze...Ewcia to widać że Mati w przedszkolu czuje sie jak u siebie Tylko w domu mu smutno że z mama musi sie rozstać;-)
Dziś nie było widać qani 138 ciekawe czyżby Dawidek postanowił wkońcu wyjść z brzuszka mamy?
Nom pikus,moje to przesada,ale tam rodizce to pchalis ie,pnai ledwo stała,nienormlani,"bo ja pierwsza chce wiedziec,ne ja byłam pierwsza"..-ach ci rodzice niektórzy to nienormlani...ja byłam przedostatnia,heheEwcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!
![]()
a u mnie tez ciepło,kazali nam odkręcic grzejniki,aby odpowietrzyc,no i ja na 5 mam jzu 3 dzien,,,a wcale nie musze grzac,bo nie jest zimno,,,,U widze ze juz wszyscy spia.ja tez zaraz zmykam tylko na Allegro musze zajrzec.U mnie cieplutko w domku bo w kominku na palilismy.Troszke sie zdrzemnelam jak usypialam dziecko i teraz mi sie spac ode chcialo.Dobranoc![]()
nom powariowali....no wiem,bo sie sama wszytsko zpaytałam,,ale i tak zawsze z pania rozmawiam,,ona sama mowi co i jak było cały dzien.......
Ewcia 2,5 godz. zebraniepowariowali
no ale chociaż wiesz jak Mateuszek zachowuje się po Twoim wyjściu
Dobranoc.
śliczne masz dzieci,ale jacy oni podobni do siebie,,nawet w suwaczku patrzyłam,ze mała jest identyczna jak jej starszy braciszekŻyczę dobrej nocki!! No i jeszcze się pochwalę:
![]()

brr do Zusu,,a cóz tamz a sprawy,,ja nei lubie urzedowych rzeczy,,,Dzień doberek! ;-) Zbieram sie po malutku do przedszkola a potem muszę jechac do zusu. Brrr... Zajrzę póżniej!
Boże ja juz nie wiem co to znaczy do 9 pospaćDzień dobry!
My dziś wtaliśmy o 7:30już zapomniałam jak się o tej godz. wstaje
ostatnio zawsze do 9:00 albo i dłużej spaliśmy. Czuję się dziś świetnie, ale to pewnie zasługa słonka za oknem
co prawda zimno jest jak diabli, ale to słonko ;-)
![]()

ale biedna mała,daj znaka co i jak po lekatruu...Witajcie z rana. Ja dziś wybieram się do lekarza z Madzią. W nocy mnie obudziła z gorączką a rano p[oszłyśmy do szkoły bo niby dobrze sie czuła a w szkole na korytarzu zwróciła:-(I okazuje się ze dziś połowa dzieci tyak miała- panuje wirusówka
Biedna jest a nasza lekarka na popołudnie dziś i siedzimy w domku.
![]()
o matko coz a choróbska...Aniab to nie dobrze.Zdrowka dla Madzi!
A moje dziecko nadal ma biegunke i nie wiem co robic,lekarstw nie che brac,chyba zadzwonie do mojej znajomej pediatry prywatnie niech do domu przyjedzie,,,
łółójjjjj 2 tydzień to już bardzo długoOlaK drugi tydzien:-(

O ludzie ale żem sie napisała,,,dobrze,ze cytowąłam,bo nic juz bym nie pamiętała....pije kawe
E
Ewcia81
Gość
ja mam normlany za 200zł,ELF z workami,,mam go już jakieś 5 lat i jest dobry...ale on juz starzeje sie,,heheeSewa na szczescie nie ma zadnychg innych objawow,jest normalnym zywym dzieckiem i powiedzialabym ze ostatnio az za nadto
Zaraz bede dzwonic do lekarki prywatnej
Zmykam na ogrodek powiesic pranie i z dzieckiem niech sie wyszaleje na powietrzu.Musze kupic odkurzacz,jakie wy macie dziewczyny odkurzacze,te bezworkowe wam sie sprawdzaja???? Ja mam taki ale jest cos do d...y i chce teraz kupic na Allegro nowy i nie wiem czy znow sie w taki pasowac![]()
Agatka_BB
IX Lachon BB
Iwonka a probowalas Vanessce dac Smecte? to jest niezbyt dobre(moje dziecko jadlo nawet bez problemow) ale naprawde skutkuje 3 dni i po wsyztskim.
Ewcia naprawde masz fajan prace kurcze do 10.30
tez chce taka prace.....
Ide Kluski leniwe zrobic, bo mi wczoraj Iwonka starsznego smaka narobila na nie
Ewcia naprawde masz fajan prace kurcze do 10.30

Ide Kluski leniwe zrobic, bo mi wczoraj Iwonka starsznego smaka narobila na nie

to prawda,ale jak nigdy wiecej jak moze to samo sie znow nam przytrafic
![]()
Jeśli znów by mnie to czekało to albo dam w łapę za ciesarkę albo pojadę rodzić gdzieś, gdzie mogę dostać znieczulenie... nie wyobrażam sobie tego jeszcze raz na żywca...

Co do odkurzaczy to ja mam zelmera, ale tez z workiem. Prawie go nie używamy, bo mam parkiet bez dywanów - miotła i mop są za to w ciągłym użyciu
)
U mnie już wszystko posprzatane, pięknie pachnie płynem do płukania tkanin - swieże pranie na suszarce
Młidy śpi ;-)
Teraz chwilka relaksu przy kawuni
Po 15 jedziemy oglądać domy.
U mnie już wszystko posprzatane, pięknie pachnie płynem do płukania tkanin - swieże pranie na suszarce
Teraz chwilka relaksu przy kawuni
Po 15 jedziemy oglądać domy.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Agatka w tym problem ze moje dziecko wogole nie chce zadnych lekow przyjac ,ja mam z nia z tym problem zawsze:-
-
-
-
-(
Leika masz racje ja tez chyba odrazu o znieczulenie poprosze choc sie jego boje,nie wiem czemu........................
Leika masz racje ja tez chyba odrazu o znieczulenie poprosze choc sie jego boje,nie wiem czemu........................
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
My odrobilismy krotki spacerek i odebralismy Natalke ze szkoly. Pogoda sie super zrobila slonko i cieplutko
. Teraz obiad i musze sie pakowac bo dzis do mamy na imieninki jade i bede dopiero w niedziele. Zjem i kawusie druga musze sobie zrobic bo mnie cosik glowka boli

reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Iwonka pamietam ze pisalas ze mala nie chce zadnych lekow przyjmowac, ale moze gdybys wsypala jej to do jogurtu albo do picia,do kaszki albo cos w tym stylu.....moze by zjadla.Wkrecic malutka ze to taki nowy pyszny smak jogurtu albo soczku i moze wypije.....
Szkoda mi tej twojej Vanesski, tak sie bidulka meczy:-(

Podziel się: