reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja miałam poród wywołany żelem prostaglandynowym, bolało jak diabli, ale skurcze parte były bardzo słabe, więc mi jeszcze podłączyli oksytocynę i na tym etapie ta oksytocyna mi przyniosła ulgę bo wreszcie skurcze były mocniejsze.

reklama
Witam was...
Ja juz ppo pracy,już skończyłam o 10:30,,alez mam dobrze nie;-);-)...
Matuś to samo,tlyko rano juz tka nie płacze,,a jutro weekend,,hehe ja juz mam weekend...mój sie zacżąl,was teżż..
Ide ogarne tylko łóżko,bo rano nie zrobiłam,zaparze kawe i wracam poczytac wasze ploteckzi...
zaraz bedeee

Ale sie zacytowałam,,no bo mam skleroze wiecie,,hehe,starośc nie radośc....:-):-D:-D

Ewcia to widać że Mati w przedszkolu czuje sie jak u siebie Tylko w domu mu smutno że z mama musi sie rozstać;-)
Dziś nie było widać qani 138 ciekawe czyżby Dawidek postanowił wkońcu wyjść z brzuszka mamy?
No mam andzieje,ze bedzie dobrze..Nono Ani nie było,,hehe,,ale widziałam ze odpowiedziala,ze w podwojnej roli jeszcze...

Ewcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!:tak:
:laugh2:
Nom pikus,moje to przesada,ale tam rodizce to pchalis ie,pnai ledwo stała,nienormlani,"bo ja pierwsza chce wiedziec,ne ja byłam pierwsza"..-ach ci rodzice niektórzy to nienormlani...ja byłam przedostatnia,hehe

U widze ze juz wszyscy spia.ja tez zaraz zmykam tylko na Allegro musze zajrzec.U mnie cieplutko w domku bo w kominku na palilismy.Troszke sie zdrzemnelam jak usypialam dziecko i teraz mi sie spac ode chcialo.Dobranoc :)
a u mnie tez ciepło,kazali nam odkręcic grzejniki,aby odpowietrzyc,no i ja na 5 mam jzu 3 dzien,,,a wcale nie musze grzac,bo nie jest zimno,,,,

....
Ewcia 2,5 godz. zebranie :szok::szok::szok::szok: powariowali :szok::szok::szok: no ale chociaż wiesz jak Mateuszek zachowuje się po Twoim wyjściu :tak:
Dobranoc.
nom powariowali....no wiem,bo sie sama wszytsko zpaytałam,,ale i tak zawsze z pania rozmawiam,,ona sama mowi co i jak było cały dzien...

Życzę dobrej nocki!! No i jeszcze się pochwalę:
:-D:laugh2:
śliczne masz dzieci,ale jacy oni podobni do siebie,,nawet w suwaczku patrzyłam,ze mała jest identyczna jak jej starszy braciszek:tak::tak::tak:

Dzień doberek! ;-) Zbieram sie po malutku do przedszkola a potem muszę jechac do zusu. Brrr... Zajrzę póżniej!
brr do Zusu,,a cóz tamz a sprawy,,ja nei lubie urzedowych rzeczy,,,

Dzień dobry!
My dziś wtaliśmy o 7:30 :szok::szok::szok: już zapomniałam jak się o tej godz. wstaje :-D:-D ostatnio zawsze do 9:00 albo i dłużej spaliśmy. Czuję się dziś świetnie, ale to pewnie zasługa słonka za oknem :tak::tak::tak:co prawda zimno jest jak diabli, ale to słonko ;-):tak::-D
:tak:
Boże ja juz nie wiem co to znaczy do 9 pospać:no::sorry2:..tylko 6-7 rano pobudka...

Witajcie z rana. Ja dziś wybieram się do lekarza z Madzią. W nocy mnie obudziła z gorączką a rano p[oszłyśmy do szkoły bo niby dobrze sie czuła a w szkole na korytarzu zwróciła:zawstydzona/y::-(I okazuje się ze dziś połowa dzieci tyak miała- panuje wirusówka:szok:Biedna jest a nasza lekarka na popołudnie dziś i siedzimy w domku. :-D
ale biedna mała,daj znaka co i jak po lekatruu...

Aniab to nie dobrze.Zdrowka dla Madzi!
A moje dziecko nadal ma biegunke i nie wiem co robic,lekarstw nie che brac,chyba zadzwonie do mojej znajomej pediatry prywatnie niech do domu przyjedzie,,,
o matko coz a choróbska...
OlaK drugi tydzien:szok::-(
łółójjjjj 2 tydzień to już bardzo długo:tak::tak::tak:

O ludzie ale żem sie napisała,,,dobrze,ze cytowąłam,bo nic juz bym nie pamiętała....pije kawe

Sewa na szczescie nie ma zadnychg innych objawow,jest normalnym zywym dzieckiem i powiedzialabym ze ostatnio az za nadto:szok::-D:-D:-D:-D
Zaraz bede dzwonic do lekarki prywatnej:tak:
Zmykam na ogrodek powiesic pranie i z dzieckiem niech sie wyszaleje na powietrzu.Musze kupic odkurzacz,jakie wy macie dziewczyny odkurzacze,te bezworkowe wam sie sprawdzaja???? Ja mam taki ale jest cos do d...y i chce teraz kupic na Allegro nowy i nie wiem czy znow sie w taki pasowac:baffled:
ja mam normlany za 200zł,ELF z workami,,mam go już jakieś 5 lat i jest dobry...ale on juz starzeje sie,,hehee

Iwonka a probowalas Vanessce dac Smecte? to jest niezbyt dobre(moje dziecko jadlo nawet bez problemow) ale naprawde skutkuje 3 dni i po wsyztskim.

Ewcia naprawde masz fajan prace kurcze do 10.30:sorry2:tez chce taka prace.....

Ide Kluski leniwe zrobic, bo mi wczoraj Iwonka starsznego smaka narobila na nie:-p

Co do odkurzaczy to ja mam zelmera, ale tez z workiem. Prawie go nie używamy, bo mam parkiet bez dywanów - miotła i mop są za to w ciągłym użyciu ;))

U mnie już wszystko posprzatane, pięknie pachnie płynem do płukania tkanin - swieże pranie na suszarce :) Młidy śpi ;-)
Teraz chwilka relaksu przy kawuni :)

Po 15 jedziemy oglądać domy.

Agatka w tym problem ze moje dziecko wogole nie chce zadnych lekow przyjac ,ja mam z nia z tym problem zawsze:-:)-:)-:)-:)-(
Leika masz racje ja tez chyba odrazu o znieczulenie poprosze choc sie jego boje,nie wiem czemu........................

My odrobilismy krotki spacerek i odebralismy Natalke ze szkoly. Pogoda sie super zrobila slonko i cieplutko:tak:. Teraz obiad i musze sie pakowac bo dzis do mamy na imieninki jade i bede dopiero w niedziele. Zjem i kawusie druga musze sobie zrobic bo mnie cosik glowka boli:baffled:

reklama
Iwonka pamietam ze pisalas ze mala nie chce zadnych lekow przyjmowac, ale moze gdybys wsypala jej to do jogurtu albo do picia,do kaszki albo cos w tym stylu.....moze by zjadla.Wkrecic malutka ze to taki nowy pyszny smak jogurtu albo soczku i moze wypije.....:sorry2::confused: Szkoda mi tej twojej Vanesski, tak sie bidulka meczy:-(

Do góry