reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sylwia dziękuje Mateuszek:-)
A ja w międzyczasie jak moje dziecko spi zrobiłam sałatkę jarzynową- muszę trochę prowaiantu uszykowaćna jutro bo jedziemy do lasu aż 100km i trochę tam pobędziemy to i może jaki piknik zrobimy:tak:Co ja piszę ze może- NAPEWNO zrobimy:-D
Leika przyjemnej końcóweczki sprzątania :-)

A ja pojechalam z dziecmi na zakupy i wydalam mnostwo pieniedzy:eek:, teraz musze posprzatac i sie spakowac bo jedziemy do tesciow wieczorem a jutro rano musimy wracac bo Natalka musi byc w kosciele na 14. Troche mi sie nie oplaca jechac bo to 120 km w jedna strone, ale mam u tesciowej ogorki kiszone i tesciowa ma dla mnie ziemniaki na zime, wiec jade.

Udanego weekendu :-)

Iwonkac28 to zyczę udanej podróży:tak:
Ja właśnie wpadłam na chwilkę do domku i nie wiem czy jeszcze wychodzić:eek:No ale muszę isć pranie zebrać więc muszę wziąć Mateuszka ze sobą a to się skończy dalszym siedzeniem na dworzu:-DChciał czy nie:-DA wogóle to dziś wszyscy chyba w rozjazdach że nikogo tu nie ma:confused::-)

Witam popołudniem:-) Ja wysprzątałam cały dom i już nie ma siły na nic No i oczywiście znów biodra dają mi popalić :baffled::sick: Jak ja dotrwam do końca ciąży to naprawdę nie wiem
Aniab zaglądałam na dzidziusiowo.pl i mnie też sie spodobało Parę artykułów o dzieciach nawet mmnie zainteresowały choć wydaje mi się że wiem już wszystko:-pA tak wogóle to z ciebie kuchara Ja od roku probuję coś upiec własnymi rękami i na chęciach sie kończy:sorry2:

Ja bylam na zakupach,kupilam sobie kozuszek czarny z kapturem i dwie bluzeczki ala tuniki:tak:.Butow nie dostalam z tych co chcialam.Nie bylo numerow.:no:Teraz wlasnie wszyscy wastalismy z drzemki:szok:tak jakos nas znuzylo;-):-D:-D
Aniab o zjadlabym takiego ciasta mniam mniam:-p:-p:-p:-p:-)
Ciekawe co tam u Ani138:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
To ja zapraszam na ciasto:tak:
Iwonka widzę że zakupy się udały:tak:
Cloe ja też rzadko piekę ostatnio bo kiedyś to co pare dni coś miałam ale teraz obiecałam sobie że będę piekła bo nieraz Madzia może coś słodkiego wziąć do szkoły a przede wszystkim to wiem z czego przygotuję słodkości i lepsze to niż te kupne batoniki:tak:
Sikoreczka kurcze chyba długo byś szła na to ciasto;-):-Dale zapraszam:tak:

Do góry