reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)u mnie piekne slonko i zaraz chyba jakies pranie zrobie bo od jutra juz ma padac i byc chlodniej:eek:Moj tata jest w szpitalu i to w Olsztynie.Pojechal na mazury na grzyby,tam mamy maly domek i sobie po pil.......jest cukrzykiem 3 razy dziennie przyjmuje juz insuline dozylnie a on sobie wszystko tak lekcewazy.Ja nie wiem od poczatku mojej ciazy ciagle mam nerwy,wczoraj tez bo mnie tesc okropnie wpienil,dzis czeka nas rozmowa z nim powazna bo juz mam dosc niektorych jego zagran....Przez te nerwy urodze nerwowe dziecko ktore bedzie mi plakjac od rana do wieczora:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Iwona jakiejś strasznej tragedii nie ma, ale dupsko mi ciąży :-D:-D:-D:-D

Życzę powodzenia w farbowaniu. A co do czarnych włosów, moja koleżanka położyła farbę na rozjaśnione włosy i wyszły jej właśnie niebieskie :szok::szok::szok::szok: straszne :baffled: dobrze, że to dało się jakoś przyfarbować bo zawód ma taki, że z niebieskimi włosami w urzędzie :eek: za biurkiem trochę głupio ;-)siedzieć.

Iwonka trzymaj się kochana. Zdrówka dla taty życzę.

IWONKA sprobuj sie mniej denerwowac ja wiem ze latwo sie mowi, ale nerwy szkodza i tobie i dzidzi:no:, a to rzeczywiscie prawda ze jak matka w ciazy sie denerwuje to dziecko potem moze byc nerwowe. Znam to z autopsji:baffled:. Olej wszystkich i wszystko i mysl o sobie:tak:. Przykro mi z powodu twojego taty - zycze mu zdrowka:-)

Jejku Iwonka to masz przejścia w rodzinie!! Powiem Ci, że ja też teraz tylko siedzę i sie denerwuję lub martwię tym co przyniesie przyszłość :-(

Sewa to rzeczywiście nie jest źle - ja przy 168cm mam wagę wyjściową w ciąży 70 i normalnie aż się boję co to będzie muszę się bardzo pilnować!!! Gdzie te czasy gdy ważyłam 58kg? To już nie wróci niestety :-( :baffled:

Sewa to rzeczywiście nie jest źle - ja przy 168cm mam wagę wyjściową w ciąży 70 i normalnie aż się boję co to będzie muszę się bardzo pilnować!!! Gdzie te czasy gdy ważyłam 58kg? To już nie wróci niestety :-( :baffled:
OLA ja przy moich 170 cm wazylam zawsze 52 - 55 kg, a teraz waze 61.5kg i tez mysle ze juz mi waga do normalnosci nie wroci:no:, a tak bym chciala:baffled:

Dziewczynki. Zmykam teraz. Ogarnę trochę mieszkanko, siebie i idę na spacer połączony z zakupami.

Miłego dzionka życzę. Pojawię się potem.

Hej dziewczyny:-) Ależ dzis piękne słoneczko na dworze Na bang spacer zaliczamy Pralka już chodzi trzeba korzystać z okazji poki jest słońce:tak:
Iwonka nie nerwuj się za bardzo bo szkoda ciebie ale co ja ci będę smęcić skoro sama wybuchowa jestem że szok. Wkurzaja mnie rzeczy które wcześniej nawet by nie ruszyły:no: Napisz mi laseczko jakie były problemy z gołąbkami metodą Vici bo też się zabieram tyle że nie wiem czy od razu nie brać sie za starą sprawdzoną.:baffled:
A co do wagi to ja z was chyba największym chudzielcem byłam Prezd zajściem w ciążę ważyłam 68 kilo a mam184 cm wzrostu:eek: No teraz to ze mnie grubas 78 kilo ( już):szok: a będzie jeszcze gorzej

Cloe poprostu ja myslam ze bedzie szybciej w tej mikrofali,moze moc tez jest wazna.Na 15 minut wsadzilam i dalej byla twarda,szczegolnie od głaba.nie wiem moze i trafilam na taka kapuste bo liscia byly bardzo ze soba splatane i zreszta ku[owal mi ja moj Robert i kupil bardzo scisla.....
I jeszcze pytanie do was..Jak wy zwijacie golabki? Od ktorej strony? Tzn gdzie kladziecie farsz

reklama
Do góry