reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny:-). Ja juz po zakupach teraz ide zrobic sobie sniadanko i zasiadam przed kompikiem bo Kubus usnal.

LEIKA powodzenia - oby tym razem domek sie podobal i bylo wszystko ok:tak:

SIKORECZKA duzo zdrowka dla dzieciakow:tak:

ASIULINKA witaj na watku :-)

Witam po kilkudniowej przerwie

Strasznie sie juz stesknilam za wami:sorry2:

Ile tutaj nowych mamus:-) witam wszystkie bardzo serdecznie, swietnie ze do nas dolanczacie.

Ania wiemz e wszyscy ci to pewnie mowi ale ja sie tez nie powstrzymam i musze..... Dwidek jest przesliczny i kochaniutki, nie moge sie na niego napatrzec...matkko jaki on piekny..:laugh2: jak tak patrze na niego to tak strasznie chcialbym miec takiego maluszka w domku.....:sorry2:

Teraz troche mam mniej czasu na BB bo popoludniami chodze do pracy... kurcze brak kasy mnie od tego zmusilo:dry:

Weszłam tylko powiedzieć dzień dobry!
muszę teraz kilka rzeczy w domku zrobić pojawię się potem.

Witam kolejną nową mamusię. Pisz z nami często, gęsto :-D:tak:

Witam,
dziekuje za takie mile przyjecie :-)

Iwonka -nie ukrywam, ze czasem bywa ciezko. Ale na szczescie po Maciusiu nie widac zazdrosci. Bardziej jest troskliwy -jak wrocilam ze szpitala, to nawet podnosil mi bluzke, zebym nakarmila dzidziusia, bo placze. :-) Tylko nie ma wyczucia jak sie z nim bawi- czasem za mocno przytuli, czy scisnie. Ale ogolnie nie jest zle. Macius pomaga mi jak moze -czasem go pobuja w lezaczku przez chwilke (byle nie za dluga :-p), cos mi poda itp. Ale i tak nie moge sie doczekac, kiedy pojdzie do przedszkola -wtedy bedzie mi lzej (tylko jeden szkrab na glowie ;-)).
Aha, Macius zrobil sie tez troszke nie znosny -zaczal wiecej plakac, probuje czasem tez cos wymuszac placzem. Chyba zauwazyl, ze przy Grzesiu to dziala -on placze i zaraz ktos jest przy nim. No i coraz czesciej zaznacza swoje zdanie -ale to chyba taki wiek... :tak:

Witam:-)u mnie pochmurno dzis :-(
Leika powodzenia przy ogladaniu domku:tak:
Asiulinka a teraz nie moglas oddac do przedszkola? Od kiedy idzie?

czesc dziewczyny ja tez jestem mama siedza w domu i troszke uziemiona przez dzieci. Jestem Mama Emilki 1 i 8 m i Natalki 8 m. Nie pracuje od maja 2005 mialam zagrozona ciaze i musialam sie oszczedzac wiec juz troszke czasu kibluje w moim M. Tak nam sie trafilo ze mamy dzieci rok po roku:-p.........czasami jest mi tak ciezko ze jak dziewczynom cos nie pasuje i placza to ja najchetniej usiadlabym z nimi i ryczala tez. ale na ogol sa kochane. Choc Emilka bywa zazdrosna o Natalke albo ma przyplywy matczynych uczuc i traktuje ja jak zywa lalke:szok::eek::angry:.........co ja sie wtedy namecze............:baffled:Najgorsze jest to ze Emilka jest wlasnie a etapie zabierania innym zabawek czego nie potrafie u niej wytepic............:confused:

TYNKA witaj na watku:-). Teraz jest ci ciezko ale jak dziewczynki beda starsze to bedziesz sie cieszyc ze miedzy nimi taka mala roznica:tak:

AGATKA my za toba tez:tak: gdzie ty sie podziewalas

reklama
Dziewczyny tak przy okazji - mialam dzis robic golabki, ale przyjezdza siostra i bedzie mi wlosy robila wiec nie mam za duzo czasu i musze zrobic cos innego ( golabki jutro) - doradzcie mi co moge ugotowac, bo ja juz kompletnie pomyslu nie mam:confused::baffled::eek:. Chcialabym zeby to bylo cos szybkiego i takiego zeby i Kubus mogl zjesc:tak:

Do góry