reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-) u mnie pochmurno:-( i zle spalam w nocy,najpierw nie moglam usnac:no:a po 2 w nocy jak w koncu zasnelam reszte nocy ciagle snilo mi sie ze ogladalam jakies zdjecia USG:szok::szok::szok:kiedy sie nie przebudzilam to mialam ten sen bo na siusiu chyba z 5 razy dzis chodzilam:wściekła/y:ale na szczescie coreczka dala mamusi po spac i wstalismy o 8:30:tak::-)
Dziekuje kochane w imieniu mojej fasolki malej:tak::-):-):-):-):-)
IwonaC mi tez wydaje sie ze teraz lepiej w tych wlosach:tak::-)

Ja też wpadłam powiedziec dziendoberek!!!

Iwonka.c -super przemiana, bardzo mi sie podoba i gdybym była facetem... he he

OlaK- trzymaj się Kochana, obronisz się na piatke, a malutkiej fasolce jest dobrze w Twoim brzuszku i tez nie musisz się tym teraz martwić...

Leika- to co domek kupujecie? Napisz coś więcej...

Sewa- fajnie że Jędrus będzie już si.ę angielskiego uczył, chociaż z drughiej strony żeby Ci za szybko za wielką wode nie uciekł:-);-)

No a teraz zmykam śniadanie zjeść, obiad wstawic i na spacerek, bo tzreba czyms lodówkę zapełnić...Pogoda u mnie super....

Sewa- fajnie że Jędrus będzie już si.ę angielskiego uczył, chociaż z drughiej strony żeby Ci za szybko za wielką wode nie uciekł:-);-)

ten angielski w sumie po to, aby mały trochę się obsłuchał języka, bo jak do męża pojedziemy to może przeżyć wstrząś jak wszyscy będą jakoś dziwnie mówić :baffled:

Może to mu trochę pomoże :baffled:

Olak powodzenia kochana. Trzymaj się cieplutko.

Cześć dziewczyny, Ostatnio ogarnia mnie zmęczenie:sick:Mogłabym spac cały dzień Chyba wchodze w rtaki właśnie senny okres:-(
IWONKA C 28 WYGLąDASZ śWIETNIE :tak:Zresztą msz atki typ urody że cokolwiek być nie nałożyła na głowę będziesz wygladać dobrze. Szczęściara!:tak:Ja niestety do takich nie należę Mam za cienkie włosy więc zbyt ciemne farby odpadają a szkoda bo ostatnio podobaja mi się ciemnie dziewczyny:dry:
Ania 138 leżaczek fajny i nie drogi Może i ja się skuszę:confused: Musze to przmyśleć. Co prawda mam podobny po Julce Julka dostała po kuzynce kuzynka jeszcze po kimć tam więc nie wygląda tak ładnie Zobaczymy.
A teściową masz udaną nie ma co:dry:
Iwonka ja jutro idę na USG i biorę płytkę :tak: Jeśli mi się uda też pochwalę się moim maleństwem:tak:
Ola K. powodzenia z obroną:tak: i nie martw się na zapas Czasem sprawy układają się zaskakująco dobrze choć nawet się nie spdziewamy

reklama
Do góry