reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia pisze:
Pycha jedziesz do tych komisów wóżka poszukac ??

byłam, ale niestety mój tato objeździł wszystkie i nic, :( tak sobie myslę, ze może ktoś troche przeczeka, bo jednak ten kolor był rzucający się w oczy,
no i wogóle wróciłam z mega dołem, bo chciałam sobie kupic marynarkę/żakiet, bo spódnice i bluzeczke oraz buty juz mam na chrzciny, ale z takimi rozmiarami jak na mnie to problem, no chyba że coś babciowatego

na dodatek mężuś wrócił z pracy, zjadł i od razu poszedł do dentysty, dobrze że chociaz mój mały maruder śpi, a ja moge poklikać

acha... i na dodatek siostra mi przywiozła spacerówke po córkach, a ja teraz mam dylemat, bo oczywiście wolałabym nowy wózio dla Mai, ale z drugiej strony z kaska cienko......... ::)

reklama
witam popoludniem jak widze to nie wszyscy sa zadowoleni z dzionka? Pycha nieprzejmuj sie ja okno umylam w kuchni a reszta tego balaganu stoi dalej i wcale mi sie niechce juz nic robic a zaczelam tez porzadki -przebieranie rzeczy zimowych na te lzejsze no zobaczymy moze mi sie uda to dzis jeszcze zroboc,no to pokazuj te fotki ocenimy a potem biore sie dalej za robote

dla Mai
bild04918zk.jpg

reklama
PYCHA fajne ubranko masz!
JA tez nic nie moge kupic
Chcilam jakas fejna koszulowa pluzke  ale w najwiekszych mlodzierzowych moje cycole sie nie mieszcza i co ja bidna mam zalozyc
Umowilm sie z pania ze mi wieksze przywiezie ale tyz nie jestem pewna ze wejde
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Tato juz po zabiegu. Wszystko oki ma jeden szew i opatrunek uciskowy
jus20sto  to niech idzie do okulisty i poprosi u skierowanie do szpitala na wyciecie tego, bo przeciez nie wiadomo co z tego moze sie "urodzic"

Bylam na dlugim spacerze tak po 16 i dopiero weszlam , jakos zmeczona jestem wiec pewnie filmek kapiel jasia i spanko!!

PYCHA a tak po ciuchu -- jaki rozmiar kupujesz??

Teraz pewnie niz nikowe nie ma

ps moze zajrze pozniej?!

Do góry