reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 tak to jest moje dziecko jak mialo dwa miesiace:-)A stroj Mikolajowej bomba-bardzo by sie podobal mojemu R. On by mnie ciagle chcial ubierac w jakies mini szmatki:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas dzisiaj awaria na osiedlu i nie mam wody:dry:, dobrze że teść przyszedł mi powiedzieć bo w czajniku miała pustynię i musiała bym iść do sklepu. A tak szybko wodę do garnków, potem hop pod prysznic i na BB :tak:.

ANIA u mnie tez:wściekła/y::wściekła/y: a przeciez nie mieszkamy obok siebie;-):-D Stroj mikolajowy super:-)

Ania138 tak to jest moje dziecko jak mialo dwa miesiaceA :-)
Matko ale Vanesska slicznie wyglada:tak::tak::tak:

Ja wzielam na ten bol proszki i mi pomoglo narazie przeszlo - tylko ciekawe na jak dlugo:confused:

Dobra ja spadam sie ubrac i dziecko bo oboje jeszcze w pizamach jestesmy i obiadek wstawic i zmykam na dwor .Dziecko w kalosze i parasol ubieram i idziemy na troszke sie po chlapac..............

Dzein dobry wszystkim.
Ja dzis tez sie nie wyspalam. Grzes sie czesto budzil w nocy.:baffled:
U mnie pogoda sie psuje. Z samego rana bylo piekne sloneczko, a teraz znow sie zachmurzylo. Musze sie sprezyc i wyjsc na spacerek zanim znow sie nie rozpada.
Iwona to dobrze,ze bol glowy przeszedl.Oby juz nie wrocil.
Iwonka mikolajkowa Vanesska super. slicznosci.
Ania "Twoj" stroj mikolajowej tez bomba. I co tu ukrywac, mojemu tez by sie podobal.:-)
Renifer dobrze, ze Mikolajka juz nic nie bolalo. Szkoda, ze nie udalo Ci sie wyspac, ale chyba wolisz chodzic, niz sluchac jak sie synek meczy a Ty nie wiesz jakmu pomoc.

Witajcie kochaniutkie!!!
Dziecko mi wlasnie zasnelo to mam chwilke czasu...
ziemniaczki nastrugalam, rosolek sie robi tylko jeszcze szukam na necie co by z tymi udkami zrobic zeby byly dobre...
siedze popijam soczek marchewkowy objadam sie mandarynkami i zastanawiam co bedziemy dzis robil z Hanifka...znalazlam taki prosty przepisik ciekawe czy dobre bedzie
Pikantne udko kurczaka
Skladniki:
udko kurczaka, 1 łyżeczka jarzynki, 3 łyżki jogurtu

Przygotowanie:
Jarzynkę wymieszać z jogurtem; posmarować kurczaka, ułożyć w aluminiowej folii; wstawić do rozgrzanego piekarnika, piec 30 min w temp. 200°C.

czy ktoras z was zna moze ten przepis jak tak to prosze napisac jak smakuje...no tylko musze isc do sklepu po jogurt bo nie mam...jak hanifka wstanie zapakuje ja w spiworek i nosidelko i szybko skoczmy, bo bardzo zimno u nas na dworze...

Dzień dobry! Wlaśnie weszłam drugi raz na BB , patrzę a tu nie ma mojej odpowiedzi:szok: I tak myślę czemu jej nie ma i nagle mnie olśniło: przecież ja nic nie napisałam:-D Ale mnie już jakieś dziwne rzeczy się robią:rolleyes: Skleroza albo przemęczenie:confused: Ja też sobie właśnie kawusiam i zaraz zabieram małych na spacerek. Nie bardzo mi się chce ale widzę że właśnie słoneczko wyszło więc trzeba się przewietrzyc:cool2:
Aniu Dawidek śliczności! A sukieneczka mojemu pewnie też by przypadła do gustu:rofl2:
Leika też sobie co rano zadaję te pytanie. Ale nie martw się jeszcze troszkę i będą spali ładnie:tak:
Nic mykam bo marudzą.

IWONKA ślicznie wygląda to Twoje dzieciątko w stroju mikołaja!!!
ASIULINKA masz racje, wole chodzic niż płakac ze małego boli...
KLAVELL fajny przepis, jeszcze z pól roku i moze bedzie mi dane coś takiego zrobic ;))) :-D:-D

reklama
Sexy Mikołajowa to chyba każdemu chłopowi w głowie siedzi;-):-DAle ja lubię takie stroje:tak:Tyle że nie często kupuję takie przebieranki ale ogląda się fajnie:-D Ja niedługo jadę po Madzię i jedziemy na zakupy bo musimy teczkę i klej kupić do szkoły:-)Miłego popołudnia

Do góry