Wykorzystałam dzisiejszy piękny dzień i byliśmy poszaleć na dworzu:-) Dzieciaki się wytarzały w liściach a przy okazji poszliśmy na cmentarz to powyrzucali znicze
Ależ miałam pomocników
Teraz Madzia pisze list do Mikołaja
A jutro wyślemy go tyleże do taty w Szwecji
Będzie miał co robić po pracy
A lista prezentów mojej córy jest ogromniasta
Elisabeth owocnego szukania pracy. Mnie to czeka w połowie przyszłego roku bo wtedy renta mi wygasa a raczej już nie przedłużą
Bodzinka ja też mam pralkę takiego typu i kiedyś też zalałam a teraz wciskam program wypompowania wody najpierw i dopiero odkręcam filtr

Sewa to dzisiaj musisz kogoś wynająć żeby ci łóżko ogrzał w nocy;-)Z drugiej strony to te wszystkie awarie są zawsze na zimę jak ludziom jest potrzebne ciepło. Nie mogą się wziąć za robotę w innym okresie tylko czekają aż wszystko samo się porozwala
Ania gratuluję wygranej licytacji. Za taką cenę się opłacało
Iwonac28 rozprawcie się ostro z tą babą;-)

Elisabeth owocnego szukania pracy. Mnie to czeka w połowie przyszłego roku bo wtedy renta mi wygasa a raczej już nie przedłużą
Bodzinka ja też mam pralkę takiego typu i kiedyś też zalałam a teraz wciskam program wypompowania wody najpierw i dopiero odkręcam filtr

Sewa to dzisiaj musisz kogoś wynająć żeby ci łóżko ogrzał w nocy;-)Z drugiej strony to te wszystkie awarie są zawsze na zimę jak ludziom jest potrzebne ciepło. Nie mogą się wziąć za robotę w innym okresie tylko czekają aż wszystko samo się porozwala

Ania gratuluję wygranej licytacji. Za taką cenę się opłacało

Iwonac28 rozprawcie się ostro z tą babą;-)