reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Ja mam chwilke (jakies 30 min spokoju), bo wlasnie Grzesiu zasnal.
Mialam sie wybrac na spacerek po zakupy (m.in.po rybe na obiad), ale sie strasznie rozpadalo.:baffled: Na dodatek slysze jak strasznie wieje. Czyzbym ugrzezla dzisisaj w domku? Moze to i dobrze, bo musze posprzatac w domu. wieczorem maja przyjsc do nas znajomi z synkiem.A w niedziele mamy chrzciny. Wiec przydaloby sie mieszkanko ogarnac.:tak:

reklama
Sikoreczka ale sie usmaialm.....Lady Pank? No prosze moze jakis z niego muzyk bedzie??? :):):)Z tego drugiego programu tez probowalam i nic....:(((((
Witaj Anaconda po przerwie:)
Sewa mileg
o dnia:)

Uf skończyłam obiad robić. Matek już się obudził i oczywiście z płaczem i mówi że brzuszek ała czyli chyba go brzuch bolał:tak:Teraz będziemy sciemniać bo mamy lenia a przydałoby się stertę prania poprasować:dry:
Sewa miłego dnia.
Pycha mogłaś się przeciążyć i niech mężuś cie wymasuje:tak:A jak nie minie to chyba bez lekarza się nie obejdzie
Iwonka ja ci z filmikami też nie pomogę bo sama nie próbowałam wrzucać:-)
Witaj Anaconda:-)
Asiulinka sprzątanie nie ucieknie a ty korzystaj że Grześ spi i odpocznij sobie i nabierz trochę sił i energii na dalszą część dnia:tak:

Aniab ja mam pomidorową z wczoraj, posprzątane i lenia:-)Odmawiam robienia dziś czegoś.
Asiulinka ja dziś też w domu bo pogoda u nas okropna, do tego ten wiatr.
Iwonka ja tylko z aparatu filmy wrzucam, więc ci niestety nie pomoge.
Pycha wygrzej się, zrób morfologie i nie martw się.Może się przeziębiłaś.Ja miałm takie bóle od lewj ręki się póżniej okazało,że to były z nerwów.Tylko ja miałam tak przy depresjii.Ale teraz też mi sie czasem zdarza.Też z nerwów.
Sikoreczka meloman ci rośnie:-)
Ja pije meliske bo dziś przegiełam i pokrzyczałam na małego.Ale już nie wytrzymałam nerwowo.Ależ jestem na siebie zła:no::wściekła/y:.Teraz Lolek śpi.
Potworek w akcji, też się pochwale a co;-);-)
YouTube - Jem torcik:)
YouTube - Do schowka marsz:)
YouTube - Sam jade, sam:)
YouTube - Zrób tup tup:)

A ja czekam aż mi Madzieńka zaśnie bo u nas też pogoda do niczego. Chciałam wyskoczyc do sklepu po ziemniaki ale chyba będę musiała ich ubierac. Niestaty mała nie chce spac:-( No nic to idę ich ubierac. Pół godziny ubierania 10 minut spacerku, ale co zrobic:dry:

Znalazlam Bajlandie i kolo mnie:) Jutro idziemy tam milo spedzic czas:) Fajnie tam jest! Dziecko sie wyszleje:)
Bodzinka no to zrobilam sobie seans filmowy.Super filmiki!!!!!

Widzę że większość z nas ma lenia w tyłkach, mi też się nic nie chce robić. Obiad (coby się nie narobić) wymyśliłam bardzo prosty - makaron z serem, dom w miarę czysty, a nawet jeśli jest brudno to i tak nie chce mi się sprzątać, Maja teraz śpi a ja zasiadłam do kompa zamiast wziąć się do roboty:-):-):-)

hejka..
ja juz po pracy,skonczylam po 11 dzisiaj,,fajnie nie...
Ale byalm u babci na kawie tez,,i teraz dopiero dotarłam do domeku,,musze odkurzyc zanim pojde po matetka,,ale najpierw to poczytam co u was...:tak:

Ciekawe jak tam renifer? Biedny mikołaj swoją droga zaczynam teraz doceniać co to znaczy mieć dzidziusia który nie miewał kolek
no ja tez doceniam,,powodzonka Reniferku...

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybacz że przeoczyłam zdjęcie ale to było akurat jak była w szpitalu po porodzie i przeoczyłam.
Gratulacje 3 tysięcznego posta :tak::-D:-D, nocne marki swego czasu trochę pogoniły ;-)
Ewcia niestety nie znalazłam zdjęcia a szukałam do 22 do 26 września a po awarii to wszystkie zdjęcia zniknęły więc może dlatego, no trudno na pewno ślicznie wyglądałaś :tak:.
spoko Aniu wkleje specjalnie dla ciebie....:tak:

wow co za filmy,,alez sie naogladałam,,siuperrr

reklama
Do góry