reklama
E
Ewcia81
Gość
dokładnie,,niehc on tez zobaczy jak to fajnie tak...RENIFERKU wykorzystaj meza na maxa a ty wypocznij pozadnie - nalezy ci sie!Dobrze ze maly chociaz zdrowy a ty sie trzymaj kochana
![]()
Reniferku,a MIki płacze po jedzeniu,,bo jeslid ziecko sie nie najada to by płakało prawda!
ja tez sie gorąco dolączam do życzeń sikoreczko,,,sto lat wam razem!!!SIKORECZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU - WIELU JESZCZE WSPOLNYCH ROCZNIC I DUZO MILOSCI
![]()
o masz ci los,,podrzucic ci troszke wody,.,,miejmy nadzieje,ze niedziele nie beda robili;-);-)...U mnie znowu przerwa w dostawie wodymyslalam ze w sobote nie beda robic a tu jednak
. No i nie mam jak obiadu nastawic.
A ja sprzatałam i tyle mnie nie było, ale mi to zajeło...teraz gotuje,pieke,,no i słoiki bede robiła dla m,,bo on za tydzien wraca,a ja mam ich tylko 15,,,a mialo byc 30-40 upsss
A dzisiaj tak eodóle to ja ide na paraperowe chyba ide,,do kuzynki męża,,bo mnie z Matim zaprosiła,,ale jedziemy autem i niestety nie pije,,wracamy do domku,,jade kolo 18,,a wroce,,hmmm w sumie to nie wiem o ktorej,,bo mam plan ze tylko do 21,,ale kto wie jak to bedize,eee
E
Ewcia81
Gość
a wogole to miałam wam powiedizec,ze w góry to juz sami nie jedizmey tylko dołącyzła szwgaierka z mężem...(a woggole to ona jeszcze znajomych ciagneła,,ale dobrze,ze im termin nie pasi)....a miałm byc sama z m),,no ale niech jada,,bedize weselej nam...
:-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
Baaaardzo dziękuję wam za życzonka
Juz się zastanawiam jak to uczcic
No ale mężo ma bardzo ambitne plany...rozpoczęcia remontu w naszym pokoju
No w końcu trzeba zacząc, bo imprezka za niedługo
Moja nocka dzisiaj była staszna
Madzia płakała w gardziołku jej charczało i miałam już czarne wizje
Ale wygląda na to że to zębol tak męczy. Trochę niunia pokasłuje ale to chyba od katarku
Najgorsze jest to że nie chce za nic w świecie łykac tego eurespalu
Podaję jej witc i wapno bo tylko na to się zgadza
U nas słoneczka trochę wychodzi i noszę się z zamiarem wyjścia z małymi na dworek. tylko jeszcze nie wiem czy mi się chce
Madzia właśnie śpi obiadek mi się dogotowuje
umyję sobie włoski i może się wybram;-)
Reniferku normalnie się tego słuchac nie da jak ci te lekarki na siłe chcą dziecko od cycusia odstawic
Sama widzisz czy się najada i czy przybiea, a jak będziesz miała jakieś wątpliwości to chyba lepiej poszukaj, lub zadzwoń do jakiejś poradni laktacyjnej. Bo te baby to ci nic nie poradzą
Trzymaj się kochana i wkorzystaj męża na maxa
Ewcia miłej produkcji słoiczkowej:-)
Dobra muszę zmykac bo Adrianek chce pograc!

Reniferku normalnie się tego słuchac nie da jak ci te lekarki na siłe chcą dziecko od cycusia odstawic

Ewcia miłej produkcji słoiczkowej:-)
Dobra muszę zmykac bo Adrianek chce pograc!

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Matko a ja utknelam z robota co bym juz wszystko miala zrobione to czekam na ta wode

EWCIA twoj M to powinien cie na rekach nosic
robisz mu sloiczki i w ogole mnie mojemu nawet sniadania rano nie chce sie wstac i zrobic
tzn wtedy kiedy moge pospac bo jak wstaje o 6 to mu robie;-)

EWCIA twoj M to powinien cie na rekach nosic

anaconda27
styczniówka2006
Ale od wczoraj naklikałyście. My z rana byłyśmy na targu i kupiłam Majeczce grube rajstopki. Ale był zimny wiatr i szybko wróciłyśmy do domku. Również przyłączam się do życzeń.

A teraz zmykam dokończyć sprzątanie bo jak mała się obudzi to znów będę musiała zająć się tylko nią

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
SIKORECZKO wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLAVELL aleś mnie kobieto nastraszyła!!! słyszałam o czymś takim ale myślałamz e w oskrzelach bedzie coś słychac...!
mój mały zawsze po jedzeniu płacze i płakal... bo niestety nie zna umiaru... potrafi zjesc wszystko co mam , ulac połowe bo w zołądku nie miesci a za godzine znowu chce jesc... ale nie uwazam zebym go głodziła bo naprawde bardzo ładnie przybiera, az za duzo... nóżie takie fajne grubaśne mu sie zrobiły, niedługo bedzie tez drugi podbródek...
choć dzis zauważyłam ze raczej mu chodzi o to by byc blisko ciepłej piersi, bo od razu wtedy zasypia, a jak go zostawie samego to jest płacz... dlatego sto razy dziennie przykładam go do piersi by tylko sie uspokoił...
KLAVELL aleś mnie kobieto nastraszyła!!! słyszałam o czymś takim ale myślałamz e w oskrzelach bedzie coś słychac...!
mój mały zawsze po jedzeniu płacze i płakal... bo niestety nie zna umiaru... potrafi zjesc wszystko co mam , ulac połowe bo w zołądku nie miesci a za godzine znowu chce jesc... ale nie uwazam zebym go głodziła bo naprawde bardzo ładnie przybiera, az za duzo... nóżie takie fajne grubaśne mu sie zrobiły, niedługo bedzie tez drugi podbródek...

reklama
Pycha
mama Mai i Marty
sikoreczko
najlepsze życzonka !!!!
najlepsze życzonka !!!!

Podziel się: