reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczka:

Z okazji rocznicy ślubu, życzę Wam, abyście dalej szli przez życie trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.

RENIFERKU wykorzystaj meza na maxa a ty wypocznij pozadnie - nalezy ci sie!:tak::tak: Dobrze ze maly chociaz zdrowy a ty sie trzymaj kochana:tak:
dokładnie,,niehc on tez zobaczy jak to fajnie tak...
Reniferku,a MIki płacze po jedzeniu,,bo jeslid ziecko sie nie najada to by płakało prawda!

SIKORECZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU - WIELU JESZCZE WSPOLNYCH ROCZNIC I DUZO MILOSCI

kwiaty57.gif
ja tez sie gorąco dolączam do życzeń sikoreczko,,,sto lat wam razem!!!

U mnie znowu przerwa w dostawie wody:wściekła/y: myslalam ze w sobote nie beda robic a tu jednak:baffled:. No i nie mam jak obiadu nastawic.
o masz ci los,,podrzucic ci troszke wody,.,,miejmy nadzieje,ze niedziele nie beda robili;-);-)...

A ja sprzatałam i tyle mnie nie było, ale mi to zajeło...teraz gotuje,pieke,,no i słoiki bede robiła dla m,,bo on za tydzien wraca,a ja mam ich tylko 15,,,a mialo byc 30-40 upsss

A dzisiaj tak eodóle to ja ide na paraperowe chyba ide,,do kuzynki męża,,bo mnie z Matim zaprosiła,,ale jedziemy autem i niestety nie pije,,wracamy do domku,,jade kolo 18,,a wroce,,hmmm w sumie to nie wiem o ktorej,,bo mam plan ze tylko do 21,,ale kto wie jak to bedize,eee

a wogole to miałam wam powiedizec,ze w góry to juz sami nie jedizmey tylko dołącyzła szwgaierka z mężem...(a woggole to ona jeszcze znajomych ciagneła,,ale dobrze,ze im termin nie pasi)....a miałm byc sama z m),,no ale niech jada,,bedize weselej nam...:tak::-)

Baaaardzo dziękuję wam za życzonka
kwiatek.gif
Juz się zastanawiam jak to uczcic:confused: No ale mężo ma bardzo ambitne plany...rozpoczęcia remontu w naszym pokoju
biglol.gif
No w końcu trzeba zacząc, bo imprezka za niedługo:tak: Moja nocka dzisiaj była staszna:baffled: Madzia płakała w gardziołku jej charczało i miałam już czarne wizje:dry: Ale wygląda na to że to zębol tak męczy. Trochę niunia pokasłuje ale to chyba od katarku:confused2:Najgorsze jest to że nie chce za nic w świecie łykac tego eurespalu:wściekła/y: Podaję jej witc i wapno bo tylko na to się zgadza:dry:U nas słoneczka trochę wychodzi i noszę się z zamiarem wyjścia z małymi na dworek. tylko jeszcze nie wiem czy mi się chce:confused: Madzia właśnie śpi obiadek mi się dogotowuje:happy: umyję sobie włoski i może się wybram;-)
Reniferku normalnie się tego słuchac nie da jak ci te lekarki na siłe chcą dziecko od cycusia odstawic:angry: Sama widzisz czy się najada i czy przybiea, a jak będziesz miała jakieś wątpliwości to chyba lepiej poszukaj, lub zadzwoń do jakiejś poradni laktacyjnej. Bo te baby to ci nic nie poradzą:wściekła/y: Trzymaj się kochana i wkorzystaj męża na maxa:tak:
Ewcia miłej produkcji słoiczkowej:-)
Dobra muszę zmykac bo Adrianek chce pograc! :baffled::laugh2:

Matko a ja utknelam z robota co bym juz wszystko miala zrobione to czekam na ta wode:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

EWCIA twoj M to powinien cie na rekach nosic:tak::tak: robisz mu sloiczki i w ogole mnie mojemu nawet sniadania rano nie chce sie wstac i zrobic:zawstydzona/y: tzn wtedy kiedy moge pospac bo jak wstaje o 6 to mu robie;-)

Sikoreczko! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!

Nie doczytałam wczoraj, jak ktoś mnie o coś pytał, to prosze powtórzyć...

Ale od wczoraj naklikałyście. My z rana byłyśmy na targu i kupiłam Majeczce grube rajstopki. Ale był zimny wiatr i szybko wróciłyśmy do domku. Również przyłączam się do życzeń.:tak::tak::tak: A teraz zmykam dokończyć sprzątanie bo jak mała się obudzi to znów będę musiała zająć się tylko nią:-D:-D

SIKORECZKO wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KLAVELL aleś mnie kobieto nastraszyła!!! słyszałam o czymś takim ale myślałamz e w oskrzelach bedzie coś słychac...!

mój mały zawsze po jedzeniu płacze i płakal... bo niestety nie zna umiaru... potrafi zjesc wszystko co mam , ulac połowe bo w zołądku nie miesci a za godzine znowu chce jesc... ale nie uwazam zebym go głodziła bo naprawde bardzo ładnie przybiera, az za duzo... nóżie takie fajne grubaśne mu sie zrobiły, niedługo bedzie tez drugi podbródek... :tak::tak:choć dzis zauważyłam ze raczej mu chodzi o to by byc blisko ciepłej piersi, bo od razu wtedy zasypia, a jak go zostawie samego to jest płacz... dlatego sto razy dziennie przykładam go do piersi by tylko sie uspokoił...

reklama
Do góry