vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dobranoc wpadlam powiedziec papatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hey
u nas znowu to samo, ale dostaliśmy od znajomych namiary na b dobrego pediatre... czekam 20 min na tel od niego czy dzis czy jutro obejrzy małego.... mi by wszystko pasowało ze to kolka, ale dla mnie tragedią jest to ze maly kupy nie moze zrobic... a jak ja łapie za termometr to jestem chora...
ANACONDA zdrówka dla Majeczki!!! co za wredota z tego listopada, same choróbstwa roznosi... a teściową olej!
ANIA138 teściowa trafnie określiła, ze za kare przyjdzie!!)
IWONA.C ale Ty masz jaja z tą wodą !!!
no i znowu Was nie doczytałam...
już jestesmy po wizycie, ogólnie mały jest okazem zdrowia... jesli chodzi o pomaganie mu w kwestii wypróżnienia, to absolutnie zadnych czopków i termometrów... poza tym - zadziwie Was - mam odstawic wszystko co daje mu na kolke i ... tylko go kochac i tulic i sie nie denerwowac... i jesc co chce w małych ilościach....
jestem w szoku, godzine słuchałam b mądrego człowieka, który wykłąda na akademii medycznej w bydgoszczy i nie umiem wam przekazac tak na szybko jego myślenia ale mam nadzieje ze sie sprawdzi z mikim... mój spokój jest spokojem mojego synka - to tak w skrócie...
buziaki na dobranoc