reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renifer zycze smacznego;-)U nas odpukac zdrowi wszyscy:tak:tez urodzilam w pazdzierniku ale cala zime zdrowo przeslismy:tak::-)Zycze zdrowka no i zeby u ,maluszka sie w koncu unormowalo:tak::-)

reklama
Ja tez w pazdzierniku:tak: i pierwsza zima byla w sumie bez chorob a teraz masz. Mlodemu tak cieknie z noska ze szok, a nie chce sobie dawac go wycierac ani oczyszczac - tragedia a jest tak marudny..... szkoda slow.

Juz uciekam bo maly znowu zaczyna sie zloscic. Dobranoc

Reniferku ja córkę urodziłam w październiku i do 2 roku życia nie chorowała ani razu:tak:Synka urodziłam w czerwcu i pierwsze wirusowe spotkanie mieliśmy jak miał pół roku:tak:Życzymy Wam powodzenia i wytrwałości no i normalnych kupek:tak:

hihi, własnie mój syn sam zrobił kupe ale jaaaaaaaaaaaką!!!!!!!!!!!! i bez żadnych kropelek!
nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczesliwa!!!

Widzę że inhalacje pomagają, Majce już tak nie leci z noska i może normalnie oddychać, myślę że do jutra powinno już jej przejść. Mała ogląda teraz bajkę a ja biorę się za przygotowywanie jej kąpieli, potem kolacja, trochę zabawy i spanko.:-D:-D:-D

Hejka dziewczynki ale miałam dzisiaj dzionek, sprzątanie prasowanie itp op południa bo do 10 spaliśmy :tak:.
Dawidek jeszcze charczy ale już jakby mu lepiej. I pomyśleć że na ten katar to zwykła sól fizjologiczna pomaga i kładzenie na brzuszek co bardzo lubi :tak:.
Miałam dziś dwie wizyty jedna taka :baffled: szwagier, a druga milsza bo siostra z rodzinką wjechała do mnie na chwilę po drodze do domu :tak:.
Teraz zabieram się za co wieczorne zajęcie czyli kładzenie dzieci spać oczywiście sama bo M jeszcze w pracy :wściekła/y::-(.
Wszystkiego
naj... naj... naj...

dla Madzi
:tak:;-)

Witam dziewczyny:-)
Ania to ty masz teściową Jak się umawia to mogłaby juz przyjśc albo dać znać że nie przychodzi ale widze że chyba tobie to akurat na rękę;-)
Oni nigdy nie informują jak chcą przyjść to wcale sie nie dziwię że nie powiedziała że nie przyjdzie :dry:, nawet jak sa jakieś urodziny czy imieniny to nigdy nie wiadomo o której się zjawia łaskawie i czy w ogóle raczą przyjść a jak już przyjdą to zawsze bardzo późno i nie w porę bo oni myślą że jak mieszkamy na jednym podwórku to tak jak by w jednym domu i pora nie ma znaczenia :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
klavell juz 2 tyg. zakraplasz małej nasivin :szok: rety co za lekarz Ci tak kazała. Te kropelki tak jak pisała chyba Iwona strasznie wysuszają śluzówkę. Odstaw to w pierony.....
Kup sól morską w sparayu do nawilżania. Jak Jędrek był mały to też tak dziwnie chrupało mu w nosku. My psikaliśmy "Sterimar Cu" nie zwykły sterimar tylko ten z miedzią, podobno ma lepsze działanie. Bardzo dobry jest też sparay do noska Euphorbium, mozna stosować go u niemowlaków. Życzę powodzenia w walce z chrupaniem w nosku.

A ja dziś cały dzień siedziałm przy kompie i robiłam w nim porządek. Bo miałam tak wszystkiego nawalone, że chodził jak czołg :baffled: pozgrywałam wszystko na płytki i jest super :tak:

Jakaś epidemia katarkowa :szok: Wszystkim zdrówka życzę.
Ja też bym odstawiła już te krople. Jak już pisałam Dawidkowi psikałam wodą morska ale miała odstawić i sól fizjologiczną wpuszczać :tak:

Sikoreczka sukienka bardzo mi sie podoba, bardzo lubię taki kolor.

Ja tez jeszcze zajrzalam bo Kubus usnal o 19.15:szok:. Mam nadzieje ze juz na noc bedzie spal. Natalka tez zaraz spac idzie bo jutro do szkoly a M bedzie z pracy dopiero po 21. Wiec narazie nie mam co robic

ANIA jak masz dzis taki zapal do pracy to ja chetnie skorzystam z pomocy;-);-):-D

Reniferku cieszymy sie z toba:tak:

Widze ze mamy duzo dzieci pazdziernikowych:tak::-):-)Moj skarbek spi juz od 20:00 a w domu cisza jak makiem zasial....Ciesze sie bo codziennie po kilka nowych slowek z jej ust wyplywa...:-)

reklama
Co takie pustki? A ja buszuje po BB,czytalam teraz watek na Pazdzierniku 2007 o pielegnacji noworodkow i powiem wam ze kazdy mowi co innego i lekarze,polozne czy inne osoby dziewczyna zaleca kady inaczej.,,,,

Do góry