sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia. Tylko nie dziękuj żeby nie zapeszaćA tak na marginesie to dzisiaj podobno mamy najwięcej szans na spłodzenie chłopczyka a którego się staramy, tylko żeby Moje Kochanie nie przyszło zbyt zmęczone po pracy do domku.... zobaczymy.
Pozdrawiam cieplutko
Mniam uwielbiam fasolkę po bretońsku ale teraz wolę nie jeść i dlatego u mnie dzisiaj pomidorowa, razem z córcią ją uwielbiamyJa juz nastawilam obiadek ( dzis fasolka po bretonsku wiec sie musi troche pogotowac). Kubus spi. Ja tez jeszcze w koszulce nocnej biegam![]()
A ja tak miałam w zeszłym roku i w tym też tak zrobięA ja takie sopelki światełka chcę zawiesić w tym roku przy karniszu, zrobię taką świąteczną ozdobę![]()
Pomysł rewelacyjnyTak sobie myślę że może się jakoś specjalnie przygotuję na dziesiejszy wieczór, jakiś fryzjer, nowa bielizna, kolacja przy świecach, co myślicie??
To wtedy nawet jak będzie bardzo zmęczony to chyba wpadnie w taki nastrój że szybko nie pójdzie spać, co??
Normalnie się denerwuję, przeżywam jak mrówka okres, w końcu w zeszłym miesiącu nam się nie udało.