reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A my już po kąpaniu i po kolacji, jeszcze tylko mycie ząbków (w między czasie "Na wspólnej)i zaraz jak się skończy to kładę małą spać. Całe szczęście nie ma z nią problemu i sama grzecznie zasypia:-D:-D:-D

a tu moje dziecko sie meczy podnoszac glowke Wrzuta.pl - Hanifka podnosi glowke
OTO MOJA RODZINKA

nozkibd6.jpg

Z mama i tata
kopievonpict0766gc5.jpg
kopievonpict0633rd3.jpg

Z babcia i dziadkiem
(rodzice mamy)
babciaer1.jpg
dziadekap5.jpg

Z wujkiem i ciocia
(brat taty i siostra mamy)

wujekhn4.jpg
ciocialm1.jpg

Szkoda gadać o tej nieudanej imprezie, chcę o tym zapomnieć...

klavell
- śliczne fotki :)))
czarna83 - przykro mi bardzo, że u Was tak się popsuło... :-(

Leika to musialo byc naprawde cos niue miulego....

A moj zaczal wlasnie ogladac Dzien Niepodleglosci na polsacie,fajny ten film.A wasi co porabiaja? Ja mam teraz kompa wolnego chociarz:)

Klavell ależ ci ślicznotka rośnie:-D słodziutkie dzieciątko.
Czarna83 przytulam mocno!
Iwonka mój M właśnie padł na łóżko i odpłynął, ale się wcale nie dziwie w nocy bardzo Adrian płakał, budził się, spac nie chciał i mój z nim się męczył. W tym jest kochany. Od kiedy się Magdusia pojawiła to on przejął nocne pobudki Adrianka.​

Sikoreczka przeczytalam twojego posta mojemu mezowi,i powiedzial: U nas tez tak bedzie jak sie malenstwo urodzi......ha ha trzymam go za slowo...

reklama
Witam i zaraz zmykam.;-):-D
Dzieciaczki juz spia, mezulek lezy juz w lozeczku, a ja zaraz szybciutki prysznic i dolanczam do nich.:tak: Ale musialam jeszcze tu zagladnac...:zawstydzona/y::-)

Czarna strasznie mi przykro z powodu twojej sytuacji. Moze nie wszystko jeszcze skonczone? Ale wierze, ze podejmiesz dobra decyzje.:tak: Pzrytulam mocno!

Klavell Super zdjecia. Corcia sliczna i ile ma wloskow!:szok: Moj to lysolek maly.:-)

Iwonka oby maz dotrzymal obietnicy.

Renifer na pewno miedzy Toba a Twoim mezem bedzie lepiej. To takie przejsciowe. (oby!) W koncu on tez musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. Byleby nie za dlugo sie przyzwyczajal!:-D

A teraz juz udaje sie na zasluzony wypoczynek.:tak: Dobranoc i slodkich snow Wam zycze.

Do góry