reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O i swietnie zmiany avatarkow odswieza nas nieco;-):tak:

ANIA jestem pelna podziwu dla Majeczki:szok: taka mala a juz taka madra dziewczynka - gratuluje:tak:

Ten odcinek z blizniakami ogladalam.

LEIKA duzo zdrowka dla Natanielka:tak:

Kubus mi usnal i powiem szczerze ze sama bym sie zdrzemnela ale zrobilam malej tabliczke mnozenia do 100 i teraz ona sie uczy a ja pilnuje zeby rzeczywiscie sie uczyla:eek:

reklama
Może któraś zajęłaby się na dwie godzinki moimi skarbami:confused: Bo nic zrobic nie mogę, ciągle Madzia za mną chodzi i płacze a i Adrianek coś kce:baffled:

Tak chcecie dzieci rozdawać? Raczej zabierzcie mojego Mateuszka to wam sie nudzic nie będzie:tak:Dziś poszedł do łazienki i wynalazł kostki które się do spłuczki wrzuca no i jak ja weszłam to już kawałek zdążył odgryźć i wysmarował nie dość że siebie to i łazienkę na niebiesko bo to cholerstwo farbuje:no::wściekła/y:

Od jutra komputerowy odwyk:zawstydzona/y: Jutro już środa, a w domku bałagan. Szkoda że nie może mi ktoś dzieciaki zając, bo zajmie mi to trzy razy dłużej:-( No nic nie narzekac tylko rękawy zakasac. Buziole:laugh2:
Aha Madzia ma nowego zębolka, górna czwóreczka się pojawiła. Razem już 10!

hehe, SIKORECZKA i jak tam sprzatanie??? mi dom chyba by sanepid oplombowal, ale niestety mały non stop przy piersi albo na rękach i cięzko z nim cokolwiek zrobić...:eek::eek::sorry:
Gratulacje dla Madzi z okazji kolejnego ząbka! :-):-)

Musze dziś do urzędu biec a po południu do gina a mój M zostanie z małym:-DCoraz chętniej z nim zostaje i cora zlepij się rozumieją;-)No i dopadł główny argument, bo jak Lolek mnie nie widzi to nie woła cycy:-)

BODZINKA zazdroszcze kontaktów meza z synem, mój misio raz tylko małego przebrał... pewnie zainteresuje sie mikim jak ten bedzie bardziej komunikatywny... a mały chyba go potrzebuje - to do niego skierował swój pierwszy uśmiech :rofl2::rofl2::rofl2:
świetną Lolek ma czape!!! :laugh2::laugh2:

IWONA. C. świetna fotka!!!

Ależ mam ochotę na gołąbki.Tylko nie umiem robić :-(Może znajdę gdzieś przepis i zabłysnę dzisiaj :-p

ja tez dziś myslałam o gołąbkach i tez nie umiem ich robic ;)))

INNA buziaczki dla malej a przepis na golabki podawalysmy ( jesli sie nie myle) na watku ksiazka kucharska mam bedacych w domku - mozesz sprawdzic:tak:

ja też poszukam :laugh2::laugh2:

ogólnie u mnie dzis w nocy od północy do 2:30 wielkie zwiedzanie - po co spac jak mozna przeciez na rąckzach mamy nieźle sie bawic... na szczescie małego nic nie bolało wiec nawet przyjemnie sie pobawiliśmy:-):-) potem razem przekimaliśmy do 11-ej, później spacerek i znów zwiedzanie... ogólnie jutro mi mąz montuje fotelik w moim samochodzie i kto wie, moze gdzies sie w końcu dalej ruszymy...
spadam narazie, bo smok sie obudził, bede później ;)

Kurczę, nie znalazłam tego przepisu w tym wątku (może jakaś ślepa jestem).Ale na necie poszukałam i znalazłam kilka a i tak zrobię po swojemu, tzn. żadnej cebuli w moich gołąbkach, fuuuuuj :no:
Renifer, nie przejmuj się, u mnie też można się zabić taki bałagan się narobił, ale ja już nie mam sił po Oliwce sprzątać, bo ja jej zabawki do pudła, ona z pudła i po całym mieszkaniu :crazy: rozwala.Ja poodkurzam a ona wsuwa rękę pod np. meble i wyciąga jakieś okruszki albo inny syf :eek:.
Ania, ja też jestem pod wrażeniem, że taką mądrą masz córeczkę :tak:.Tylko pogratulować i oby tak dalej :tak:
Leika, zdrówka dużo dla Małego :-)
Jeśli chodzi o kontakty tatusia z dzieckiem, to u nas było tak, że na początku Jacek owszem, trochę mi pomagał, ale teraz to i on ma hopla na punkcie Oliwki, i ona ma hopla na jego punkcie.Jak Jacek wraca z pracy, to mamusia może już nie istnieć, bo po co??W nocy jak Oliwka ląduje u nas w łóżku to woli się wtulać w tatusia :baffled:.A jak czasem krzyknę na Oliwkę :zawstydzona/y:, to od Jacka dostaję ochrzan.W ogóle mam czasem wrażenie, że oni wiecznie knują coś przeciwko mnie :-D
Oglądacie dzisiaj mecz??Bo ja pewnie będę musiała :sorry:, bo mój Jacuś nawet na zabawie andrzejkowej w zeszłą sobotę nie potrafił sobie odpuścić i znalazł sposób aby oglądać Polska - Belgia :crazy:

Ja napisze wam przepis na golabki ale juz nie dzis bo maly bardzo marudzi:no:

INNA ja bede ogladac - u mnie na odwrot to ja jestem fanem pilki noznej a moj M moze ogladac ale nie musi:tak:

ANIAB no to synek przynajmniej dal ci pretekst zeby posprzatac;-);-):laugh2::laugh2:

Dobra nie wiem co komu napisac bo maly sie zlosci wiec uciekam papa:-)

U mnie dziś błogie lenistwo. Jędrek cały czas ładnie bawi się sam. Poczytaliśmy trochę książek, teraz ELMO ogląda. Nudzi mi się ;-):tak::-D

reklama
sikoreczka zapomniałam, gratki dla Madzi za kolejnego zebola.

Aniab ale Ci Mateuszek narobił, dobrze, że tego nie zjadł :szok:

Renifer ale Ty to się masz. Te nocne wędrówki, mnie całkowicie są obce. Jędrek od urodzenia jadł i spał. No może z 5 razy wykazał chęć spacerów nocnych.
Ale najważniejsze, że dziś w nocy to tylko czysta ciekawość świata Mikiego była, nie ból.

Do góry