reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HEJ MAMY
Jsorbek a kręci główką jak nie chce pić jest niespokojna??
Moja koleżanka miała coś takiego że mały nie chciał pić mleczka tylko 20 mil a potem kręcił główką odrywał się od tego picia i jakaś lekarka wybadała że to zapalenie uszek,tylko nie żebym cię straszyła tak mi się przypomniało jak napisałaś że nic nie chce pić,A może to ząbki,poobserwuj Majutka.

reklama

Noelia dzieki, ale na moje skolatane nerwy to chyba tylko pobyt w psychiatryku by sie przydal i to taki z rok....;) gdybym wiedziala z czym sie wiaze macierzynstwo za nic bym dziecka nie miala...nie nadaje sie do tego ((

Witam!
Juz nadrobiłam czytanie. Dzisiaj mnie cały dzien nie było a jak wrócilismy to Macio dostał takiego ataku płaczu ze nie mogł sie uspokoic a jak juz sie uspokoił ze zjadł to potem znowu powtórka. a teraz siedzi na kolanach.

no ja tez nareszcie na dzis sie uporalam z tym wstretnym sprzataniem!!!!!!!
hubert sluchajcie rozwala sie w chodaku!!!! normalnie strach go zostawic, juz nam dzrzwi rozwalil!
malutka wklej zdjecie bluzki!
shady przestan pier...lic glupoty!!!!!!!!! jestes super mama tylko nerwy ci poszly! ja cie rozumiem, wyobraz sobie ze hubert darl nam sie dzien i cos przez dwa miesiace!!! tak DWA MIESIACE!!!! i jakos dalam rade! ty tez dasz! przestan sie mazac jak gowniara ze nie mozesz juz wytrzymac tylko wez sie w garsc i przytul do maluszka uspokuj sie i on sie uspokoi! dziecko czuje jak matkla ma nerwy! sprobuj jakos na pewno sie uda! daj piciu moze cos jesc. przytul pogadaj do nego troszke na pewno sie uspokoi jak poczuje sie bezpieczny! prosze cie! dasz sobie rade!

a moj bubu bez problemu!!!!! nawet za wczasu bo ja mu jesc szykuje a on juz spi! musialam go budzic bo jak by usnol to juz bym go teraz nie dobudzila prze jakas godzine i dopiero na spiaco jesc! a tak juz mam z glowy i moze na jakies piwko skoczymny!!!!

reklama

a ja marze o moim kochanym Martini....qrcze musze sobie kupic...mniammmm....moj synolek spi jak aniolek, jak boga kocham ja juz nie wiem co sadzic o nim, najpierw drze jape na potege a za chwile aniol

Do góry