reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie musze kupic Maksowi jakas koszule do przedszkola. Zaczna sie przedstawienia aja dla niego nie mam zadnej koszuli z dlugim rekawem. Tylko niechce takiej eleganckiej ale cos ladnego i na luzie. :tak:Przegladalam allegro ale nic nie znalazlam. Maks jest dosyc wysoki a chudy. A Mai kupilam na allegro tunike dokupie jeszcze leginsy i bedzie juz ubrana na swieta, chyba ze znajde dla niej jeszcze jakas ciekawa sukienke :tak:tutaj jest ta tunika *** CUDNA TUNIKA *** 18 - 23 MC (274056535) - Aukcje internetowe Allegro powiedzcie jaki kolor tych leginsow jej kupic ;-)

reklama
Też uważam że pomarańczowe będą pasowały:-):-)
A ja wróciłam z wojaży po supermarketach i dopiero teraz zasnęła mi Majka, oj coś czuję że do północy będzie sajgon:szok::szok::szok:
Majce nic nie kupiłam ponieważ czekamy na tubisiowy domek, ale gdybym dzisiaj z rana go nie zamówiła to w biedronce kupiłabym jej muzyczny stolik z krzesełkiem i organkami - bardzo fajny, polecam na prezent

A moj Macius jak wczoraj zasnal kolo 17,tak juz spal do rana.:szok: Obudzil sie o 6.30 (czyli normalnie jak na niego).
Anaconda moze sprobuj ja delikatnie obudzic. Jak bedzie chciala dalej spac, to sprobuj znow za jakis czas.

Byłam przed chwilą u niej w pokoju i specjalnie szeleściłam żeby ją obudzić ale to nic nie dało, zaraz pójdę ponownie bo potem ja nie dam rady siedzieć do północy bo przeważnie film mi się urywa o godz.22.30:-D:-D

A mi dzisiaj wpadł do głowy kolejny prezent na Gwiazdkę dla Oliwki (bo jak wspomniałam na Mikołaja kasiory brak:-().Jak wczoraj zobaczyłam jak ona szaleje za psem (przyszedł znajomy ze swoim kundelkiem), to wpadł mi do głowy pomysł żeby jej sprawić pieska interaktywnego, takiego :
Piesek SAMBY - PIES INTERAKTYWNY Bernardyn Epee (277601987) - Aukcje internetowe Allegro
Ale cena powala mnie na kolana.Może mój urok osobisty zadziała na J. i się zgodzi??
Pierwszą próbę podjęłam, a on do mnie że nie będziemy jej mieszać w głowie ( w sensie że to nie jest prawdziwy a ona może myśleć że prawdziwy:sorry2:) i od razu żywego jej kupimy.Oszalał!!!Jeszcze mi tylko psa w domu brakuje.Już wystarczy mi nasz bernardyn na dworze, który je za 50 małych piesków :wściekła/y:.
Ja dzisiaj mam samotny wieczór, teraz J. jest na jakimś zebraniu, a na 20 idzie na trening :-(.Widzieliśmy się dzisiaj może pół godziny.Nie cierpię tych dni kiedy siedzę sama z dzieckiem w domu, a on nie ma na nic czasu :wściekła/y:.
Ale przynajmniej miałam dzisiaj okazję wyjść na zakupy, mój ojciec został z Oliwką, a ja z siostrą poszłam w miasto :-D.Miałam sobie kupić spodnie, ale jakoś tak wyszło, że kupiłam sobie taki komplet: czapka, szalik rękawiczki.Śliczne :tak:.Cyknę fotkę to Wam pokażę :-)
Idę oglądać Klan ;-)

reklama
Anaconda mój padł o 16,30 a wstał przed pół godziną:eek::eek::eek:
Inna ty mi tu nie mydl oczu pieskiem interaktywnym tylko pisz jak się czujecie:tak::tak:
Inna,Iwonka zwierzątka spuer ale cena powalająca...Przynajmniej dla mnie;-);-)
Zresztą my mamy Żywego psa:-):-):-):-)
Kurcze jak mnie bolą plecy...Zaraz bede wyc z bólu...:szok::szok::szok:Masaż,mężu czeka Cię dziś masaż;-);-);-)

Do góry