A mi dzisiaj wpadł do głowy kolejny prezent na Gwiazdkę dla Oliwki (bo jak wspomniałam na Mikołaja kasiory brak:-().Jak wczoraj zobaczyłam jak ona szaleje za psem (przyszedł znajomy ze swoim kundelkiem), to wpadł mi do głowy pomysł żeby jej sprawić pieska interaktywnego, takiego :
Piesek SAMBY - PIES INTERAKTYWNY Bernardyn Epee (277601987) - Aukcje internetowe Allegro
Ale cena powala mnie na kolana.Może mój urok osobisty zadziała na J. i się zgodzi??
Pierwszą próbę podjęłam, a on do mnie że nie będziemy jej mieszać w głowie ( w sensie że to nie jest prawdziwy a ona może myśleć że prawdziwy

) i od razu żywego jej kupimy.Oszalał!!!Jeszcze mi tylko psa w domu brakuje.Już wystarczy mi nasz bernardyn na dworze, który je za 50 małych piesków

.
Ja dzisiaj mam samotny wieczór, teraz J. jest na jakimś zebraniu, a na 20 idzie na trening :-(.Widzieliśmy się dzisiaj może pół godziny.Nie cierpię tych dni kiedy siedzę sama z dzieckiem w domu, a on nie ma na nic czasu

.
Ale przynajmniej miałam dzisiaj okazję wyjść na zakupy, mój ojciec został z Oliwką, a ja z siostrą poszłam w miasto

.Miałam sobie kupić spodnie, ale jakoś tak wyszło, że kupiłam sobie taki komplet: czapka, szalik rękawiczki.Śliczne

.Cyknę fotkę to Wam pokażę :-)
Idę oglądać Klan ;-)