reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kunda fryzurak super, a Macio to chyba do mamusi podobny???

a ja dopiero w czwartek do fryzjera, bo takie kolejki przed świętami, ide do nowej fryzjerki, zobaczymy co mi wymodzi

upatrzonej nie mam, zobaczymy co mi doradzi, chyba chciałabym grzywke , a kolor blond, ale juz mi powiedziała, że nie poleca mi rozjaśniacza, bo mogą mi sie pokruszyc, zostaje farba,

PAdam na twarz!!!!1
A tu jeszcze nie koniec!
Co do fryzjera - ja ide po awietach rzeczy " piekna" byc na chrzciny!

Hura siostra mi kupila koszule bialo dla Jasia, ale sie cziesze!!!!!!!!!!!!1

Ide dalej konczyc podlogi i moze jeszcze dzis zajrze!

A bym zapomniala- ja tez dzis nowym wozkiem spacerowalam
MOwie wam rewelacja!!!!!!!!!!!!!!

NOBLA DLA TEGO CO WYMYSLIL PRZEDNIE KOLO SKRETNE

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

A ja sie wybiję i do fryzjera nie pójdę choćby nie wiem co .... Nie mogę sie dochodować długich włosów , bo zawsze coś szalony fryzjer wymyśli i moje włosy są ciągle tej samej długiości...tzn były , bo nic z nimi nie robię juz 4 czy 5-ty miesiąc :p

Uciekam kąpać małego.

Malutka ja tez szukam wózka ze skrętnymi kołami. Jak narazie to tylko po sklepie jeżdziłam takim wózeczkiem i popieram. REWELACJA, bez porównania.

Dziewczyny może któraś z Was jeast ainteresowana zakupem takiego bujaczka dla szkraba, bo będę soprzedawać
http://www.allegro.pl/item96731876_fisher_price_2006_lezaczek_bujaczek_z_wibracjami_.html

nie wiem co się dzieje, moja Maja tez od godziny płacze, mam juz dość, przyszłam trochę poklikac, ale w sumie nie mogę się skupic, bo ona tak się żali, troche płacze i trochę krzyczy, ja podejrzewam że to ząbki, dałam jej czopka, może pomoże

reklama
Do góry