reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta a co pieska papi,te odcinki????? Ja mam z gazet kilka ale nie wiem czy masz ajkies inne?????Super foty :)
Aniab super ze wszystko jest ok :)
Sikoreczka serdecznie dziekuje kochana za foty :)
wolwszki,gosiaczek no zagladajcie czesciej,wybaczymy jak nie bedziecie za kazdym razem nadrabiac zaleglosci...:)
Mamy balwana na ogrodku,pozniej wkelje foty

MY zaczelismy r

reklama
A co to jest kiadabion?? To coś na apetyt?? Ja pytałam mojego pediatry czy nie dać coś Kubie bo ostatnio jeść nie chce - to mi powiedział,że dla takich maluchów nie ma nic na apetyt:baffled:

Dziewczyny co prawda nie ten wątek, ale muszę wam powiedzieć, że wszystkie pięknie wyglądałyście w dniu waszych ślubów:tak:. Ja niestety nie mam skanera, ale jak się zbiorę w sobie to zrobię zdjęcie moim zdjęciom ślubnym i też wam pokażę.

Iwonka,mam z Rodziców "poznajemy kształty,ale jutro wysyłam dla Pychy,bo nie dało się skopiować.
Starsze poszli na saneczki,chociaż idzie odwilż a mały w kojcu z piłką ogromną ,taką do skakania z dujkami:-D.

A co to jest kiadabion?? To coś na apetyt?? Ja pytałam mojego pediatry czy nie dać coś Kubie bo ostatnio jeść nie chce - to mi powiedział,że dla takich maluchów nie ma nic na apetyt:baffled:

Kidabion to naturalne źródło niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 z witaminami A, C, D i E

Mnie sie wydaje, że Jędrek po tym ma wiekszy apetyt. Pisze na tym, że od 3 lat, ale ja Jędrkowi już podaję. W końcu niewiele mu brakuje.

Dzięki Sewa może i ja bym spróbowała kupić to Kubie, bo już nie mam sił walczyć z nim przy jedzeniu:zawstydzona/y:. Wszystko wypluwa i mówi " nene".

reklama
Qurcze dziewczyny podpowiedzcie mi jak zrobić zegarek, żeby obie wskazówki nie przesuwały się razem tylko osobno. Chodzi mi o to, że Natalka ma zrobić do szkoły zegar z kartonu ze wskazówkami. Zegar już narysowałyśmy i wycięłyśmy, wskazówki też, mam korek od butelki i pineski, ale jak obie wskazówki przyczepiam do korka to kręcą się obie razem, a chciałam, żebym mogła krecic albo jedną albo drugą za pomocą korka. trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałyście.......

Do góry