reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, a ja niedawno wróciłam od lekarza, bo mój Kubuś dostał wysokiej temp.39.5 stopni:no:. Lekarz podejrzewa, że to może być 3dniówka i gardło ma wirusowe:-(
o masz,zdrówenka,,,no maszzz ale dopada tutaj co chwila kogos,tfutfu idz chorobo sio...

U nas Maja dostal;a trzydniowki przy okazji chorego gardelka i biegunki wszystko za jednym razem.
To teraz tylko czekaj na wysypke jesli to oczywiscie trzydniowka, chociaz maks mial bez wysypki :dry:
I badz tu madrym :-D
no dokladnie,,ale kazde dziecko inaczej przechodiz te same choroby,,,zdrowenka tez zycyzmy i wam..

MOj maly juz spokojny,bo podusia na kaloryferku sie szusszy,,tlyko coc hwila na nia patrzy ic hodiz kolo niej,,hehee

reklama
Witam.

Wrócilismy niedawno od moich rodziców. Wchodzę, czytam a tu tyle chorasków :-( zdrówka wszystkim życzę.

Ewcia no super, że juz masz luzik. Kiedy mąż przybędzie do domku?

sikoreczka super przebrania.

Inna : Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Czekamy na fotorelację :tak:

Sikoreczka - fotka super, przebranie tez.

Wrocilam z Jasminka z urodzin jej kolegi. Bylo duzo dzieciaczkow w roznym wieku, wszyscy fajnie sie bawili. Jasminka teraz oglada Cliforda ale widze ze juz nie ma sily. Ja tez przebralam sie juz w pizame ;-):-D. A Dawid pelza i pelza po podlodze :-).
Moj maz zobaczy Dawidka dopiero pod koniec stycznia, cholera ile on traci... Ostatni widzial go na poczatku pazdziernika... teraz to chyba Dawidek bedzie plakal jak zobaczy tate:-(. Ale nie ma co biadolic, tak sie porobilo.

Sikoreczka - fotka super, przebranie tez.

Wrocilam z Jasminka z urodzin jej kolegi. Bylo duzo dzieciaczkow w roznym wieku, wszyscy fajnie sie bawili. Jasminka teraz oglada Cliforda ale widze ze juz nie ma sily. Ja tez przebralam sie juz w pizame ;-):-D. A Dawid pelza i pelza po podlodze :-).
Moj maz zobaczy Dawidka dopiero pod koniec stycznia, cholera ile on traci... Ostatni widzial go na poczatku pazdziernika... teraz to chyba Dawidek bedzie plakal jak zobaczy tate:-(. Ale nie ma co biadolic, tak sie porobilo.
jasmina super,z eimprezka udana byla,,,a maly to niedlugo na nogi wstanie,zobaczysz jak to minie...
a jesli mozna spytac,to gdzie twoj maz pracuje cyz jest,,tez za granica,ze małego nie widzi za czesto???

Ewcia81 - mezusia mam za granica, w Anglii pracuje. Juz od ponad 2 lat tak zyjemy w rozlace. Jak bylam w ciazy z Dawidkiem to 2 razy po 3 tyg. bylam u niego z Jasminka. A jak Dawidek sie urodzil w lipcu to maz byl w Polsce na porod 3 tyg. z czego ja 10 dni bylam w szpitalu:-(. Potem przylecial na 4 dni w pazdzierniku. Jakos leci, najbardziej odczuwa to Jasminka bojest bardzo zwiazana emocjonalnie z ojcem.
Tak pokrotce to wyglada.

Ewcia81 - mezusia mam za granica, w Anglii pracuje. Juz od ponad 2 lat tak zyjemy w rozlace. Jak bylam w ciazy z Dawidkiem to 2 razy po 3 tyg. bylam u niego z Jasminka. A jak Dawidek sie urodzil w lipcu to maz byl w Polsce na porod 3 tyg. z czego ja 10 dni bylam w szpitalu:-(. Potem przylecial na 4 dni w pazdzierniku. Jakos leci, najbardziej odczuwa to Jasminka bojest bardzo zwiazana emocjonalnie z ojcem.
Tak pokrotce to wyglada.
koffaanna witamy cie w klubie słomianek,,ja tez mam emza za granic ai Sewa takze...i nie pamietam kto jeszcze,,,

reklama
Do góry