reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkich,
Pisze na zielono zeby choc troche dodac barwy do dzisiejszego krajobrazu :-)
W Gdansku jest pochmurnooo, buuuuu, a fee.
Dzisiaj obiadu nie robie, jestesmy zaproszeni do przyjaciol na pogaduchy. Kumpel przyjedzie po mnie i dzieciaki i jedziemy. Trzeba troche wyjsc do znajomych bo czlowiek by zglupial tak ciagle w domu z dzieciakami:-).

Pycha - Gratuluje!!!
Iwonka - z brzusiem jakies porzadki chcialas robic????

reklama
Dzien dobry..
Myw stalismy przed 9,juz dawno po śniadanku,kawce,,treraz ja zaczelam ogarniac mieszkanko,bo mkoło 14 musze jechac do szwagrow na wieś,bo moj m tam dojedzie i zosatwiamy moj samochod u nich w garazu na cały tydzień, bo pod blokiem jeszcze by mu sie cosik stało.
No a ja zaczęłam powoli pakowanie,juz książeckzi wyciagniełam nasze zdrowia,troche ciuchow,ostatnie prania sie robią,,ło matko ile tego mam,,hehe,,jak my sie zabierzemy,,,dobrze,ze mamy combi samochód,hihihi

Sewa wyganiam cie,a sio,,,tylko nie wiem do czego....:baffled:bo nie doczytałam...

Witam z rana nie wyspana;-) Madzia miała ciężką nockę:dry: Budziła mi się ze trzy razy i płakała strasznie. Nie mogła oddychac i strasznie się złościła o to. Chciała zasnąc i cycusia pociuckac, ale nie umiała ztym noskiem zatkanym:baffled: A teraz cały czas z chusteczką za nią ganiam. Adrian też ze mną spał tylko mój biedny mąż na wygnanie poszedł:shocked2: Idę zrobic kawusię. Komu jeszcze ?:-)
Pycha wielkie gratulacje!!!

reklama
DZIEWCZYNY POMOCY!!
Myślałam że się uda ale nic z tego :no::dry:, Dawid dzisiaj w nocy zaczął kaszleć i dostał katar oczywiście w sobotę wszystkie przychodnie zamknięte a do szpitala nie pojadę.
Krople do nosa to Novisin czy jakoś tak wiem że może ale JAKI SYROP?

hej
a u nas mała zmiana, dodałam sobie nowy suwaczek :-)

GRATULUJĘ :-D:-D

Do góry