reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje maluchy w końcu usnęły o przyzwoitej porze i odrazu jak im kazałam do łóżka się położyć:tak:Porządek musi być:-DAle dziś mnie wykończyli wieczorem. Magda prawie wszystkie zadania odrobiła. Jedynie na jutro zostawiliśmy zadania matematyczne:szok:Swoją drogą dziwne że w zerówce mają już takie działania matematyczne a najlepsze że zadane to jest do domu bo co się nauczyciel będzie męczył- niech rodzice to tłumaczą:baffled:Dobrze że ja matematykę lubiłam;-):-Da teraz spadam przed tv ale ja z pilotem nie usypiam bo zawsze jak już się kladę to ustawiam tv na wyłączenie i odkladam na bok:-D

reklama
hej

dziś sobota to pustki

wszystkim choruskom życzymy zdrówka :tak:

a u nas mała zmiana, dodałam sobie nowy suwaczek :-)

GRATULACJE:-):-):-)
Iwonka piękne ciuszki:tak::tak:
JA padam...Maeble przywiezli dziś i trzeba było wszystko poukładać...Jeszcze jutro musze ogarnąc drobiazgi i będe leniować:-)

Witam was dziewczynki ja dopiero teraz bo byłam u mamy i teraz dotarłam do kompa:cool2:
PYCHA-GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IWONKA- ciuszki są cudowne -rewelacyjne:shocked2:
dziewczyny jak tak czytam że jedna się stara odzidzie inna już ma ją w drodze to sama nabieram ochoty na drógie dziecko:szok: choć sama się sobie dziwie bo zawsze chciałam mieć tylko1, no ale z wiekiem chyba znormalniałam i niechce mojej Juli robić krzywdy życia bez rodzeństwa więc za jakies 5-6 lat kolejne staranka!!:confused:

00260211628.jpg

Fajny efekt fotki zrobiłam????

Ja jeszce wam muszę coś napisac: zaczynam zarabiac na marudzeniu:-D:-D:-D Dzisiaj mój wrócił jak na sobotę póżno i oznajmił że jutro też idzie. Zaczęłam narzekac a on do portfela i 100 mi wręcza. Ja w szoku bo zwykle mój nie miewa kasy a on mi na to że to od prezesa żeby za bardzo nie marudziła
sgrin.gif
Nie powiem z chęcią wydam, ale szczerze to bym wolała częściej męża widywac:dry: Mam nadzieję że prezes mi faktury nie wystawi
laugh2.gif

DOBREJ NOCKI!!!

reklama
Do góry