reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pirrllott na czyms takim nigdgy nie bywalam nawet nie bardzo wiem co to jets :zawstydzona/y:
Ale naprawde ja cie skodas kojarze:dry: hmmmmmm...........:dry: Ty mi bardziej psujesz na znajomosci z mojaj siostra a nie ze mna....ale moze kieyd sgdzies si epoznalismy przez przypadek....:dry: ehhhhh nie daje mi to spokoju;-)

Sikoreczka dobrze zrobilas moze si enaucza i zrozumieja ze taka pora jets nie wporzadku

reklama
Chlopcy i Dziewczeta ja narazie znikam, trzeba troche ogarnac te moja stajenke:-)
Nie piszcie za duzo...:-):-):-):-)
Jeszcze przed sprzataniem zrobie inhalacje Jasmince.

Wow ale sie rozpedziliscie masakra:szok:chwila nieuwagi i tyle stron do czytania.
Pirrllott ja na blogu notke zostawilam:-Dnie napisze tu bo na dzis pochwal starczy;-)a co do mamy chlopakow to jakas nieteges chyba.......zostawic dzieci i miec to w nosie:no::no::no:nie rozumiem takiego zachowania
Gratulacje dla Grzesia zebolkow
Inna to imprezka udana i super
i nie wiem co jeszcze mialam napisac:-/

Tak to było z naszy chorowaniem:-:)W czwartek wieczorem wymioty szt 3,dobrze że pogotowie mam pod nosem:tak:.W szpitalu ok 3 rano zaczęła się biegunka a w południe gorączka.Mały leżał pod kroplówkami(nawadniająca i Biseptol),ciągnął tylko cyca i był ciągle głodny(o dwudaniowym obiedzie,deserku i soczku nie było mowy),więc jak ma być dziecko niemarudne:tak:.Póżniej robiłam mu kleik na wodzie a wieczorem kaszke ryżowo-jabłkową delikatnie posłodzoną.W sobotę rano dostał 100ml zupki(zagęściłam kleikiem)to aż się trząsł z radości.Mleko dawałam 1 miarkę na 120 wody żeby powoli przyzwyczaić żołądeczek.Teraz daję 2-2,5 na 120-150 wody.Wieczorem zjadł 180 zupy.Wczoraj i dzisiaj zupa mu nie szła.Teraz wypił 120 kaszy i śpi.

Witam my już w domciu,wieczorem nadrobię to co naklikałyście przez moją nieobecność.Ten paskudny rotawirus:wściekła/y:.Olek chory,stary chory:tak:.Jak ja to wytrzymam:-(?
Trzymaj się kobieto dasz rade.Dobrze,że już w domu.

jak tu dziś wlazłam
to to samo pomyslalam. Wybaczcie ale odpisze póżniej, bo muszę z małymi wyleśc. Wiecie co się dzisiaj u mnie stało:szok: Rano puka ktoś do drzwi, otwieram a to ministranci:szok::szok: i pytają czy księdza przyjmę. No fajnie a ja w piżamie łóżka rozwalone a dzieci jeśc wołają. I niestety w tym roku księdz nie wpuściłam:no: Po pierwsze miał byc jutro a po drugie kto to widział tak z rana chodzic:no:
A moja córcia pazurki pokazuje i to dosłownie. Adriana dziś po buzi poszczypałą także ślady na twarzy ma. Ło matko co za baba:dry: Dobra smykam póżniej będę to popiszę coś więcej!
Ksiądz,że tak powiem na głowe upadł???
Sikoreczko skorpionka masz w domu to co być chciała;-);-)

Myśmy już wrócili.Pięknie ciepło t am wiosennie, mały zasnął i śpi nadal, nawet go nie ruszam i zakupów z wózka tez nie bo sie zaraz obudzi.Super pogoda:-):-)
Ja z biblioteki przytargałam kolejne 4 książki.Och jak ja kocham czytać:-)

reklama
Pycha i ja gratuluje maluszka w drodze :-) mysmy sie zastanawaiali bo w niedziele szlam do gina ale na mysleniu zostalo:-D wiec narazie nici.

Do góry