reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to mamuśki domowe wytrwałości w cwiczeniach:-):-)
Mnie głowa troche dopuściła, ale na jak długo???Juz dzisja raz tak było,że przeszło a potem z podwójną siłą.Ide kończyc kolacje, jajeczka w majonezie:-):-)
Planuje M obejrzec z pościeli także jakbym juz Was nie nawiedziła to miłych snów życze:tak::tak:

reklama
dobra
ja ide juz aaa,tzn myc sie i synka,,i polezec,,rano o 6 pobudka,takzee chociaz raz sie wczesniej poloze,,a jutro caly dzien roboty,,,,a wieczorkiem piffkooo

dobranocc
papaa

Witam wieczorowo:-) Nie przeczytałam co naklikałyście bo jest tego strasznie dużo:szok: myśle że nic szczególnego mnie nie ominęło - jakby co to napiszcie jeszcze raz:tak::-)
Ja wczoraj wróciłam od mamy- było super ale wogóle się w tych blokach nie wyspała:angry: a tyle lat tam mieszkałam i było ok:confused: chyba się przestawiłam na mieszkanie w domu.Dziś już idę nyny ale jutro popiszę więcej no i pokaże wam pare zdjęć-jak mi sie to uda:baffled::-D.
Dziewczyny co możemy z M kupić córci na roczek bo normalnie nie mam pojęcia a napewno odpada rowerek i basen:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

A ja dziś odcięłam końcówkę smoczka bo będę małą odzwyczajała, jakie było jej zdziwienie i wcale jej to nie pasowało, usypiała chyba z pół godziny i ciągle wyjmowała tego smoka i oglądała, a ja jej na to że chyba ugryzła i zjadła trochę monia, nie mogła w to uwierzyć, teraz co drugi dzień będę obcinała po kawałeczku i takim sposobem mam zamiar wyeliminować smoczka całkowicie:tak::tak::tak:
Teraz życzę wam dobrej nocki i zmykam do łóżeczka:-):-)

reklama
jestem, nigdzie nie zniknelam, ale nie daje rady z czytaniem Was a co dopiero z napisaniem czegokolwiek :baffled:

anaconda ze smoczkiem niezl pomysl

my na etapie nauki nocnika, ze zmiennym szczesciem, czasem zawola, czasem zrobi, a czasem nie, przestalam sie przejmowac widac u nas to powolny proces

jutro jade do promotora nieprzygotowana bo zamiast sie grzecznie uczyc to spalam w najlepsze :-( ale to dlatego ze nie wyrabiam od nadmiaru obowiazkow,

moze jutro cos wiecej skrobne i bardziej bede na bierzaco teraz ide spac bo juz prawie 2.00!!

Do góry