reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moze jestem odmiencem ale.............ja lubie zime!!! lubie jak pada deszcz albo snieg a ja sie poloze pod kocykiem i wlacze filmik jakis!!!! no oczywiscie od kad hubcio jest to raczej odpada no chyba ze on spi!

reklama

no ja lubilam zime dopoki Alan sie nie urodzil....moglam wyjsc na dwor i juz...a z dzieckiem sie nie chcialo..wiec kiblowalam w domu....moj syn ma ciemniejsza karnacje niz ja....corka mlynarza....brak mi slonca

Ja po jodze ;D oj jak dobrze odrazu inaczej wszystko wygląda..polecam dziewczyny....shady a może na joge dobre lekarstwo na złe nastroje ;)

Lady-bird dzieki dobra duszo ,tylko ty jedyna dziś wyciągnełaś pomocny przepis z rękawa jutro zastosuje :) dodam jeszcze do tego jakiegoś kuraczka namoczonego w zalewie i podsmarzonego ;D

jsorbek właśnie ja też musiałam sobie sama poradzić bo aniaslu się nie odezwała ,nie odpowiedziałam mi ani razu na priva

napisałam do Aletki już a jak to nic nie da napisze do global moderatora nie wiem jak się nazywa ale napewno bedziemy miały albumik ;) :laugh: :laugh: :laugh:

mordziulka na 20 do 21.30 ale potem na spacerek i zanim usiadłam do kompa to tak póżno sie zrobiło :)

trusia Noelia swietnie to opisała,nic dodać nic ująć :)

Shady może któregoś dnia na spacerek do łazienek się wybieżemy ? :)

Ja też zmykam do łóżeczka, dobranoc kobitki ,kolorowych snów bez pobudki w nocy ;) ;D

reklama
Do góry