A i Kurczaczka Wielkanocnego też mam na NK.
Ja po prostu wymiękam przy tych znajomych - krewnych królika Twoich

Mam dla ciebie jednego : BardzoDobryDuszek ZapraszajacyDo (Raju):-):-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A i Kurczaczka Wielkanocnego też mam na NK.

Mam dla ciebie jednego : BardzoDobryDuszek ZapraszajacyDo (Raju):-):-)
Jestem mega śpiąca
Mali latają jak szaleni po mieszkaniu, M postanowił posprzątac piwnicę a u mnie w kuchni znowu straszy

Potem poszliśmy do kolegi Maciusia, ale coś sie chłopaki dziś niezgrali -mój Maciek to jakiś dziś płaczliwy był, a tamten nie pozwalał się niczym bawić, bo "to jego zabawki". Do tego Grześ dziś strasznie marudny -chyba będzie znów jakiś ząb mu wychodził. Wróciłam z tamtąd chyba jeszcze bardziej zmęczona.
A znajomościami się nie martw, napewno kogoś poznasz.
Zwłaszcza jak przyjdzie lato, to w piaskownicy poznasz inne mamy.;-)A mój Maciuś to tylko sosiki je -żadnych kotletów (choć kiedyś to bez przerwy mógł jeść, chyba teraz mu się przejadły). Lubi ziemniaczki z sosikiem i mięsko zje, ale jak mu się spodoba. A chlebek to suchy (bez niczego) lub z nutellą. żadnych kanapek.własnie chodzi o to ze uwierzyła i teraz już mówi że lubi sosy
bo jak zobaczyła w żłobku jak dzieci jedza ziemniaczki z sosem i miesko z sosem, to powiedziała, ze zje tylko mięsko, ale pani będzie jej musiała wytrzec sosbo ziemniaczków to wcale nie je, bo tez twierdzi że nie lubi, ale ostatnio zjadła w zupie ziemniaczki i juz twierdzi, ze lubi ziemniaczki, ale tylko w zupie, samych jeszcze nie
co do jedzenia to, to moje dziecko, bardzo wybredne i pokretneona nawet chlebka z masłem nie zje
no ale jestesmy na dobrej drodze
![]()
Mam nadzieję, że jak pójdzie do przedszkola i nie będzie miał innego wyboru, to zacznie normalnie jeść.
:-)Pokazuje się jakiś poważny błąd:-(Ja po prostu wymiękam przy tych znajomych - krewnych królika TwoichMam dla ciebie jednego : BardzoDobryDuszek ZapraszajacyDo (Raju):-):-)
No jasneHelołJestem mega śpiąca
Mali latają jak szaleni po mieszkaniu, M postanowił posprzątac piwnicę a u mnie w kuchni znowu straszy
![]()
Marta czy twoja propozycja ze zmywarką nadal aktualna![]()
,juz podrzucam;-)

;-)
. Mam nadzieję,że to już na noc.