reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie też ten pierwszy najbardziej..Musze jeszcze się nauczyć pisac ale nie wiem czy dziś mi się chce...No i musiałabym więcej fotek na kompa wgrać...Mój Mały nie chce spac...Zajmuje się tatą...
Jakbym nie zajrzała mówie DOBRANOC

reklama
Marta gratulujemy Juleczkowi kolejnego "kroczku";-) No i ta paczuszka fajna.:tak: (My nie dostaliśmy, no chyba, że jeszcze w drodze).:-)
My z Nestle pierwszy raz,nie wiem czy to ze szpitala czy ze stronki Nestle(skleroza),czy też za moją prośbą któraś Lipcówka wysłała:baffled:.I jeszcze segregator był z poradnikiem i przepisami.
ol/ ut jjni8oibBV V I*IC&<FBV<MN
Pozdro od Jula;-):-D a dopiero buszował w szufladzie(sam otworzył),jutro wkleję fotki

Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.
Anaconda i Ty tez tutaj:-)
Marta, gratki dla synka:-)
I dla Amandy malutkiej co sie obraca też gratki:-) Moj ma już 4,5 miesiąca a nawet nie myśli o obracaniu:-(
Michas dziś pierwszy raz nie spał w dzień i efekt był taki że o 19 poszedł spać:-) Jak miło spokój i cisza wieczorkiem:-) Normalnie chodził spać ok 21-22 więc dlatego taka jestem szczęśliwa:-)
Wojtuś juz też zasnął na noc także spokój mamy:-)
Mąz pity rozlicza i przed laptopem sieedzi a ja okupuje stacjonarny:-D
U nas wypłata dopiero 10 jest także nawet jeszcze o niej nie myślę:baffled::baffled:
Głodna jestem a chleba nie ma:-( A przypomniałam sobie że mam truskawki w galaretce w lodówce:-) Ale fajnie...
No nic ja mówię dobranoc i miłych snów dla wszystkich:-)

No nie wierzę minęło już 16 min od mojego ostatniego posta i żadnej odpowiedzi nie ma szok:-D Chyba wszystekie już pszły spaćku:-) To i ja mykam
Ps. Bodzia fotki super to pierwsze również mi się najbardziej podoba
I wszystkim dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego synka:-)
No to teraz już naprawdę do wyrka:-) Do juterka, M do pracy jedzie także będę z rańca:-)

U nas wypłata jest co tydzień, ale ostatnio to tak nam pieniądze poleciały na nieplanowane wydatki że najwyższa pora zacisnąć pasa, tym bardziej że przecież zaczynamy płacić rachunki:szok::szok::szok:
A teraz życzę dobrej nocki i do usłyszenia jutro

ol/ ut jjni8oibBV V I*IC&<FBV<MN
Pozdro od Jula;-):-D a dopiero buszował w szufladzie(sam otworzył),jutro wkleję fotki
Dziekujemy Jueczkowi za pozdrowienia.:-) My również go pozdrawiamy: bdjasd0789yugbh;-):-D:-D:-D
Grześ też po swojemu się przemieszcza i jest zainteresowany wszystkim co znajdzie się na jego drodze. Szuflady też otwiera.:tak::-)

Ja też już się żegnam. Dobrej nocy Wam wszystkim życzę.:blink:

reklama
Dzień doberek Kobitki:-)
U nas pogoda do niczego pada i wieje strasznie:angry: A mysłałam że trochę z dzieciakami pospaceruję...
Dziś jestem wyspana jak nigdy:-) Wojtuś spał całą noc i to pewnie dlatego:-)
M pita rozliczył i z tytułu że posiadamy 2 dzieci i że ja nie pracuję mamy do zwrotu 2865zł:szok: Aż mi się wierzyć nie chce że prawie cały podatek odzyskamy:-) Jak dobrze mieć dzieci hihihi
Dziś idę na ploty do sióstr więc nie będzie mnie:-) Już się boję ile będę musiała nadrobić:-) Ale dam radę
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę:-)

Do góry