reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas też leje i zaczyna mocniej wiać, pogoda okropna i do tego jeszcze mój nastrój, może jakby było słoneczko to chociaż moje samopoczucie by się poprawiło

majster mi się przewiercił przez rure odprowadzającą wode z wanny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. wszystko zalane a hydraulika w sobotę na lekarstwo:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: k****, ja p*******:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Łoooo matko :szok: Madźka, ale majster :szok: by go drzwi :baffled: musisz zadzwonić do jakiegoś pogotowia hydraulicznego z całą pewnością mają dziś dzyżur :tak:

Tak to jest z remontami, że nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć, dlatego ja ich osobiście nie lubię, chociaż efekty po to oglądać lubię:tak::tak:

A ja jestem już po kłótni z Jaśminką o zupe :wściekła/y:. Jestem załamana ona naprawdę nic nie chce jeść. Ograniczone ma słodycze do minimum. Czy to możliwe żeby jej się w ciągu dnia nawet pić nie chciało???? Ona dzisiaj od rana zjadła tależ makaronu polany jogurtem z cukrem i jeszcze nic nie piła. No teraz zjadła troszkę dosłownie tyle co wróbelek zupy i wogle nie tknęła z niej warzyw.
Wogle to wydaje mi się że tylko ja mam taką jazdę z moją córką, Wasze dzieciaczki to należą do tych grzecznych, nie awanturujących się.... A moja to jest istny chodzący wielki 4-letni BUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
i to by było na tyle...:wściekła/y:

reklama
Jasminko uwierz nie tylko twoja córka ma takie jazdy:no: U mnie też odchodza różne sceny łącznie z rzucaniem sie po podłodze i płaczem aż do zanoszenia:wściekła/y: Koszmarrrrrrrrrrrr...

Do góry