reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalina pisze:
Ładniutkie. :)
Traszki zimą? Oj cos ty kręcisz, Biedronko....
Idziemy spać. Wyśpimy sie to jutro popiszemy. tatusiowie do roboty pójdą...my sobie inke strzelimy i huzia!
Dobranoc, spływam w objęcia Morfeusza...

ps. Mój mąz nie nazywa sie Morfeusz, jakby co.
ps 2. Po prostu sie poetycko wyraziłam. ;)

a te traszki to znalazłabys już martwe :p Bo jakby je złapali latem , albo jesienia ...to do teraz by juz ...zdechły :p

reklama
Ale sobie popisałyście.Szkoda ża ja ostatnio jakoś padam.A może jeste niezaradna?Brakuje mi czasu na ploteczki z wami a mam tylko Mateuszka.Marzę o drugiej dzidzi ale czy wtedy sobie poradzę?Na już wiem że czeka mnie podjęcie decyzji za rok o podjęciu leczenia bo ta ciąża to był wynik więc przypuszczam że kolejną też będzie trzeba wymusić na moim organiźmie.nie wiem jak poradzę sobie z kolejnymi ujemnymi próbami ciążowymi nim na teście pojawią się dwie kreseczki.To takie trudne powiedzieć osobie którą się kocha że tym razem też nic nie wyszło i lekarzowi do którego mam zaufanie że znów nic.Sorki dziewczyny ale nudzę od samego rana aż mi głupio.zmykam nie będę wam psuć humorków.

Anulka rozumiem cię ja też długo starałam się o moją dzidzię, wiem jak to jest robić test ciazowy, który znowu bedzie negatywny.

I znowu zaczął sie nowy tydzień czyli mam dojecie do komputera bo w wekendy to maż zasiada i mnie nie dopuszcza :(
No i zaczeło sie rozpogadzac. Bardzo sie z tego cieszę tylko dlaczego wszedzie jest woda, bede musiała kupić sobie kajak aby dotrzec do sklepu ;)

Hej mamy domowe.

dawno tu nie zaglądałam bo mężuś postanowił kompa formatować i coś namieszał.Wczoraj wjechałam mu na ambicję jaki to on mądry i że zawsze to umiał zrobić no i długo nie trwało i już wszystko gra.Czasem trzeba sposobem ,dyplomatycznie (jak to mówi moja super teściowa) z tym moim mężem i wszystko idzie jak w zegarku.Uczę się tego pilnie bo kiedyś dużo krzyczałam a teraz jest dobrze i mam od mojego Stefka więcej wsparcia i pomocy.

właśnie słonko zagląda mi przez okno i zaraz rażniej na duchu. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

noelia daj tego słonka troche....

czesc kobiety udomowione...a ja was zaniedbałam troche...wstyd mi... :-[

Just, jak samopoczucie?
Kiedy wielki dzień?
Noealia, u nas mgła...mały lepi bałwana....
kapie z dachu...bajka, wiosna czuć.

Ho ho ho, a ja już przed obiadem! Kurczak piersiasty w beszamelu, kasza gryczana pod poduchą, marchewka tuszona...i piegusa upiekłam, jeszcze ciepły...chlebek rośnie...
Za godzinkę mąz się zjawi, u nas obiadki o 12.
mały wrócił z podwórka, grzeje sie w kuchni...wpadłám na chwileczxke dosłownie, więcej czasu będe miała okolo 14...
Zgadzam sie, Lady, fajniutki poniedziałek.
Mój tulipan w doniczce rozkwitł!

reklama
Kalinka juz tuz tuz 10 chyba dni zostało....

ja już tawno cię poprosic miałam podziel się przepisem na ten chlebek co co przeczytam ze upiekłas to mi w brzuchu burczy i slinka leci

Do góry