reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bo mam w tym samym miejscu osoby ktore tam sa, gdzie one mnie mialy przez te wszystkie lata nauki :-/...

Klamstwo, falsz i wlazenie w dupe innym :-/...
Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać:no: do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać :tak:

Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać:no: do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać :tak:
No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.Niedoczekanie:cool2::cool2::cool2::cool2:

No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.Niedoczekanie:cool2::cool2::cool2::cool2:
Popieram Cię, Pewnie. Sama wybieram sobie znajowych. Jak ktoś mnie "leczył" to go olewam i tyle.

Bodzia , tak mi się przypomniało - pozdrowienia dla szwagra :angry::angry:. powiedz, zeby na następne spotkanie przyniósł sobie duzy parasol. To z dziką rozkoszą wetkniesz mu go w doope i otworzysz jak będzie się dopitalał do Twojego budżetu domowego, sposobów gospodarowania i wszystkiego w ogóle:wściekła/y::wściekła/y:;-)

reklama
Dzien dobry...

Ja w domu,,jakas jestem nie teges,,,
Wczoraj tak mi słabo było,ze rece mi dretwialy,łeb pękałw szwach,oczy bolały,światlo mi przeszkadzał,,ludzie czuąlm sie podle,,,dzisiaj tylko głowa boli,,ale boli,,niew iem co z emna chyba sie wykanczam:-p:-p
Nie bylam na imieninach u siory,,ciastow yszło,ale krem robilam resztka sił,,i juz go nie dorobiłam,,,kluski wyszły i nie miałam siły zakrecic ich,,,spałam całe popołudnie,,,:baffled:

Do góry