reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aluska takie usg to nic strasznego,moja miala ostatnie jak miala roczek.
u nas byla taka potrzeba bo mala przyszla na swiat porodem kleszczowym i usg bylo konieczne.

ASIULINKA już jestem no i byłam tyle że duchowo:tak::tak:
ącha przypomniało mi się czy to ty masz dredy?:-)
:-D:-D:-Dnie, nie mam. kiedyś pisałam, że mam, bo miałam tak brudne włosy (bo wody ciepłej niemieliśmy):-D A dredy miała kiedyś Inna -pokazywała zdjęcia.:tak:

Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?
Maciuś miał jeszcze w szpitalu, bo trochę główkę odchylał w tył. Nie byłam przy tym, więc nie wiem jak to wygląda. Ale pewnie to nic strasznego, skoro noworodkom robią.:tak:

Ollka witaj.:-)

Dzień dobry paniom! Aleśmy się z rana nalatały:szok: Pół miasta zlatałam za prezentem dla chrześniaka i na końcu mi mama u siebie kupiła:tak: Madzia 3/4 drogi na nóżkach więc trwało to wieki całe:baffled: No ale mam dla małego hulajnogę:-) U nas były po 69 złotych a mama tą samą za 52 kupiła. Fajny rozrzut mają:dry: Wieczorkiem wrzucę foty jak u mamy będę;-) Madzia właśnie moje pierścionki męczy:-D Adrianek rano miał problem. Czy on na pewno idzie dziś ostatni dzień do przedszkola i potem wolne:confused: Bo chciałby iśc i w sobotę i w niedzielę:rolleyes2: Tak mu się podoba:tak: Kupiłam sobie palmę na niedzielę, do kościoła pójdziemy rodzinnie. :-)
Anaconda leczcie się i nie szalejcie:tak: Zdróweczka kobietki:blink:
Madżka twoje teksty powalają mnie na łopatki:-D:-D:-D Muszę koniecznie o tym parasolu pamiętac:cool2:
Bodzia to babcia przynajmiej wiedziała że wnuk był:-p Ja właśnie mojej napisałam że wieczorem zostawiam jej dzieci i na disco ruszam:sorry2: Ale nic mi nie odpowiedziała:no:
Olka witamy wśród nas:-)

Babcia to bez słowa poprzatał i jeszcze się śmiała,że wnuk jej ciasto chciał upiec.No ale mój małżonek w wieku Lolka wysmarował jej kupa nowo położone tapety:cool2::cool2:No to maka to pestka;-)

No i super się dorobiłam - mama zapalenie prawego płuca, a jeśli chodzi o Majkę to pediatra powiedziała,że ma strasznie zawalone gardło i nos i jeszcze 1-2 dni zwlekania z przyjściem do niej to też by wylądowała z zapaleniem płuc. Czuję się fatalnie i nie mogę wypowiedzieć słowa, a Maja też marudzi, tak więc przez własną głupotę i opieszałość jesteśmy uwięzienie w domu i schorowani
Oj bidulki :-:)-( szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę :confused:

inna_22
powodzenia na egzaminie:tak: dasz radę :tak::cool:

Bry

Od rana wkurw!!1 Chcialam sie zarejestrowac do lekarza... Rejestracja od 8... Dzwonilam 15 po i co?! KOMPLET!!!!!!!!!!!!! Wiec nici
Cara współczuję:-(
Panienki pisałam wam jaki prezent zrobił mój elegancki bąbel wczoraj babci???Wysypał jej kilo mąki w kuchni:-D:-D:-DDobrze,że ja mam w zyczaju nosić ze sobą dodatkowe ubranko:cool2::cool2::cool2:
Bodzinka niezły pewnie miał Karolek przy tym ubaw, co?!:-D:rofl2::rolleyes::-D

aluska takie usg to nic strasznego,moja miala ostatnie jak miala roczek.
u nas byla taka potrzeba bo mala przyszla na swiat porodem kleszczowym i usg bylo konieczne.
:-D:-D:-D :tak:
Maciuś miał jeszcze w szpitalu, bo trochę główkę odchylał w tył. Nie byłam przy tym, więc nie wiem jak to wygląda. Ale pewnie to nic strasznego, skoro noworodkom robią.:tak:
asiulinka, ollka dzięki za odpowiedzi:tak::tak::tak:

reklama
Do góry