reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aluska takie usg to nic strasznego,moja miala ostatnie jak miala roczek.
u nas byla taka potrzeba bo mala przyszla na swiat porodem kleszczowym i usg bylo konieczne.
u nas byla taka potrzeba bo mala przyszla na swiat porodem kleszczowym i usg bylo konieczne.
ASIULINKA już jestem no i byłam tyle że duchowo
ącha przypomniało mi się czy to ty masz dredy?:-)

Maciuś miał jeszcze w szpitalu, bo trochę główkę odchylał w tył. Nie byłam przy tym, więc nie wiem jak to wygląda. Ale pewnie to nic strasznego, skoro noworodkom robią.Cześć Kobitki
Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurologCzy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Ollka witaj.:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry paniom! Aleśmy się z rana nalatały
Pół miasta zlatałam za prezentem dla chrześniaka i na końcu mi mama u siebie kupiła
Madzia 3/4 drogi na nóżkach więc trwało to wieki całe
No ale mam dla małego hulajnogę:-) U nas były po 69 złotych a mama tą samą za 52 kupiła. Fajny rozrzut mają
Wieczorkiem wrzucę foty jak u mamy będę;-) Madzia właśnie moje pierścionki męczy
Adrianek rano miał problem. Czy on na pewno idzie dziś ostatni dzień do przedszkola i potem wolne
Bo chciałby iśc i w sobotę i w niedzielę
Tak mu się podoba
Kupiłam sobie palmę na niedzielę, do kościoła pójdziemy rodzinnie. :-)
Anaconda leczcie się i nie szalejcie
Zdróweczka kobietki
Madżka twoje teksty powalają mnie na łopatki

Muszę koniecznie o tym parasolu pamiętac
Bodzia to babcia przynajmiej wiedziała że wnuk był
Ja właśnie mojej napisałam że wieczorem zostawiam jej dzieci i na disco ruszam
Ale nic mi nie odpowiedziała
Olka witamy wśród nas:-)

Anaconda leczcie się i nie szalejcie

Madżka twoje teksty powalają mnie na łopatki

Bodzia to babcia przynajmiej wiedziała że wnuk był

Olka witamy wśród nas:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
No to ładnie jej tapety pomalowałBabcia to bez słowa poprzatał i jeszcze się śmiała,że wnuk jej ciasto chciał upiec.No ale mój małżonek w wieku Lolka wysmarował jej kupa nowo położone tapetyNo to maka to pestka;-)

Oj bidulki :-No i super się dorobiłam - mama zapalenie prawego płuca, a jeśli chodzi o Majkę to pediatra powiedziała,że ma strasznie zawalone gardło i nos i jeszcze 1-2 dni zwlekania z przyjściem do niej to też by wylądowała z zapaleniem płuc. Czuję się fatalnie i nie mogę wypowiedzieć słowa, a Maja też marudzi, tak więc przez własną głupotę i opieszałość jesteśmy uwięzienie w domu i schorowani

inna_22 powodzenia na egzaminie

Cara współczuję:-(Bry
Od rana wkurw!!1 Chcialam sie zarejestrowac do lekarza... Rejestracja od 8... Dzwonilam 15 po i co?! KOMPLET!!!!!!!!!!!!! Wiec nici
Bodzinka niezły pewnie miał Karolek przy tym ubaw, co?!Panienki pisałam wam jaki prezent zrobił mój elegancki bąbel wczoraj babci???Wysypał jej kilo mąki w kuchniDobrze,że ja mam w zyczaju nosić ze sobą dodatkowe ubranko
![]()

aluska takie usg to nic strasznego,moja miala ostatnie jak miala roczek.
asiulinka, ollka dzięki za odpowiedzi![]()
Maciuś miał jeszcze w szpitalu, bo trochę główkę odchylał w tył. Nie byłam przy tym, więc nie wiem jak to wygląda. Ale pewnie to nic strasznego, skoro noworodkom robią.![]()

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a co do tego jak wyglada takie uzg to tak jak standardowe normalne.
nic takiego wiec nei musisz sie martwic
nic takiego wiec nei musisz sie martwic
reklama
Podziel się: