reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześc wam! Ja tu na szampana pędzę mało nóg nie połamałam!:-p Mam nadzieję że zostało dla mnie choc z kapkę. Mój dziś z pracy szybciej bo na zebranie do administracji szedł. Stwierdził że mi premie musi obniżyc bo mu guzika w kurtce nioe przyszyłam:eek: A niech obniża ja i tak nie przyszyję:no::angry::-D Nic nie kupiłam małęj na prezent:baffled: Jak tak dalej pójdzie to zostanę z niczym:baffled: Nie mogę się zdecydowac. polecę jeszcze dziś do jednego sklepu. Nie pamiętam co jeszcze miałam napisac:nerd::confused2:

Madźka nic nie wysyłaj :-) dziękuję naprawdę. Zaraz moją mamę zaatakuję niech wyśle a jutro muszę iść do lekarza. Ale pytam się po co? po co jak dziecko zdrowe?

Aha: fajniste avartki prezentujecie:tak: Naprawdę świetne:-D
Ja wysyłałam siostrze rosołki i wegetę do Norwegii i zapłaciłam 60 złotych:szok: Jeszcze na poczcie ważyłam paczkę i żeby nie przekroczyło to musiałam rosołki z kartonika wyciągac :laugh2: Ale babcie z rachunkami miały miny:eek: A siostra mi potem mówiła że paczka dotarła otwierana i wegata była ponacinana:baffled: No tak w końcu siostrzyczce amfę posłałam:nerd::-p

Ja wysyłałam siostrze rosołki i wegetę do Norwegii i zapłaciłam 60 złotych:szok: Jeszcze na poczcie ważyłam paczkę i żeby nie przekroczyło to musiałam rosołki z kartonika wyciągac :laugh2: Ale babcie z rachunkami miały miny:eek: A siostra mi potem mówiła że paczka dotarła otwierana i wegata była ponacinana:baffled: No tak w końcu siostrzyczce amfę posłałam:nerd::-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry