reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka, trzymaj się dziewczyno i już więcej nie jedz nic od teściowej :eek::sorry:A z sąsiadkami nie plotkuje bio tu u mnie same emerytki leciwe i wścibskie babsztyle:tak:;-)

reklama
Bodzia zyjee,,ledwo dostalam @ i pobolewa brzuch ach,,,

laski widze avatary pozmieniane,,hoh,ładne cudaa...

A mi sie nic nie chce,,sprzatac nie chce mi sie,,wlasnie mi korki na jutro odwolano,a ja myslalam,ze 50zl wpadnie,no nic trudno,,przezyje jakos to wsyztsko...

dzisiaj za to mam hehe..

A ja nic nie robie:-p:-pZgodnie z aleceniami lekarza siedze:-DNa Lola popatruje, aon wstał, zjadł i grzecznie czyta.Jakby czuł,że mam się z nim bawic za bardzo nie może.

Madżka bardzo dziękuję za jajeczka:-D Dobrze że dałaś radę :-) Oj pomyślec że niektórzy mają tyle dziecia na stanie:baffled: Toż do głowy można dostac:eek:
Bodzia leniuj ile wlezie, a co :laugh2:
Ewcia fajnie że jesteś:tak: Tulasy na bolący brzusio:happy:
Marta wrzuciłam bez mięsny obiad na książkę. No ale chyba za póżno skoro po rybkę poszli:sorry:
My pojedzone, troszkę uprzątniętei mus po Adusia leciec. Madziucha w końcu nie spała i ledwo na ślipka patrzy:eek: Przyjdę na kawusię. Myślę ze koło 15:-p:tak:

Witam:-)Nareszcie do was zajrzałam ,mam wolną chwilę dla siebie,córcia śpi syn w szkole,a mąż w pracy więc komputer wolny.U nas cały czas sypie ale szybko topnieje śnieżek.Ten śnieg chyba spadł na powitanie nowego członka rodziny u nas wczoraj tak pomyślałam,bo właśnie wczoraj siostra mojego męża urodziła synka.Jutro jedziemy w odwiedziny.Jestem ciekawa reakcji mojej Karolinki na dzidzie.Mąż chce jeszcze jedno dziecko ale ja się nieśpiesze i mam nadzieje że jak zobaczy siostrzeńca to mu troche przejdzie ochota,bo ja już trochę za stara jestem na to.

też uciekam bo mam pilny monolog gugu-gaga do wysłuchania:-D:-D:-Di do zaśpienia potem,wpadnę jak się uzbierata na kawkę ;-);-)ciacho przyniesę:tak:

reklama
Do góry