reklama
E
Ewcia81
Gość
Bodzia zyjee,,ledwo dostalam @ i pobolewa brzuch ach,,,
laski widze avatary pozmieniane,,hoh,ładne cudaa...
A mi sie nic nie chce,,sprzatac nie chce mi sie,,wlasnie mi korki na jutro odwolano,a ja myslalam,ze 50zl wpadnie,no nic trudno,,przezyje jakos to wsyztsko...
dzisiaj za to mam hehe..
laski widze avatary pozmieniane,,hoh,ładne cudaa...
A mi sie nic nie chce,,sprzatac nie chce mi sie,,wlasnie mi korki na jutro odwolano,a ja myslalam,ze 50zl wpadnie,no nic trudno,,przezyje jakos to wsyztsko...
dzisiaj za to mam hehe..
anaconda27
styczniówka2006
Ewcia mi też się nic nie chce robić i wcale mi się nie wydaje,że to święta tuż tuż

sikoreczka79
Fanka BB :)
Madżka bardzo dziękuję za jajeczka
Dobrze że dałaś radę :-) Oj pomyślec że niektórzy mają tyle dziecia na stanie
Toż do głowy można dostac
Bodzia leniuj ile wlezie, a co
Ewcia fajnie że jesteś
Tulasy na bolący brzusio
Marta wrzuciłam bez mięsny obiad na książkę. No ale chyba za póżno skoro po rybkę poszli
My pojedzone, troszkę uprzątniętei mus po Adusia leciec. Madziucha w końcu nie spała i ledwo na ślipka patrzy
Przyjdę na kawusię. Myślę ze koło 15

Bodzia leniuj ile wlezie, a co

Ewcia fajnie że jesteś

Marta wrzuciłam bez mięsny obiad na książkę. No ale chyba za póżno skoro po rybkę poszli

My pojedzone, troszkę uprzątniętei mus po Adusia leciec. Madziucha w końcu nie spała i ledwo na ślipka patrzy

Witam:-)Nareszcie do was zajrzałam ,mam wolną chwilę dla siebie,córcia śpi syn w szkole,a mąż w pracy więc komputer wolny.U nas cały czas sypie ale szybko topnieje śnieżek.Ten śnieg chyba spadł na powitanie nowego członka rodziny u nas wczoraj tak pomyślałam,bo właśnie wczoraj siostra mojego męża urodziła synka.Jutro jedziemy w odwiedziny.Jestem ciekawa reakcji mojej Karolinki na dzidzie.Mąż chce jeszcze jedno dziecko ale ja się nieśpiesze i mam nadzieje że jak zobaczy siostrzeńca to mu troche przejdzie ochota,bo ja już trochę za stara jestem na to.
Marta1981
Rodzyneczka
Ja się na razie oddelegowuję bo życzonka wysyłam.;-)

anaconda27
styczniówka2006
A ja nadal tu siedzę zamiast wziąć się do roboty, no nie zaraz sama siebie pobiję

reklama
anaconda27
styczniówka2006
Przynieś, przynieś bo właśnie mnie jakaś ochota na słodkie wzięła

Podziel się: