reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny mam jeszcze prosbe a wlasciewie to do sorbka napisz kochana kto bedzie mial dostep na zamkniete forum zeby potem nie bylo problemow! wypisz po kolei to kazdy bedzie wiedzial bo ja szkam tego watku a nic nie wiidze wiem ze dzis ma byc ale nie wiem kiedy! wiec nie bede trzepac non stop tylko jak wymienisz mnie w swojej liscie to juz bede wiedziala. oki?

reklama
Witajcie
N o udalo mi sie czystko przeczytac

JA tez butelek nie gotuje a smoczki zmieniak jak zbrzydna hihihi

JAsko tez spi

JOASKA a ty lazanie robisz tak jak na pudelku- bo ja nigdy nie mam pomyslu jak to zrobic

justus pisze:
Pycha przeciez jak jestes sama to mozesz sobie gotowac obiadki na 2 dni np. jakas zupke leopsze to niz zupki chinskie fui??? nienawidze tego

ale mi sie nie chce, ja nie lubie gotować, a zupki chinskie bardzo lubię 8)

kurcze ale dzis stron naprodukujemy, ja chwilami nie nadążam,

zaraz minie 10 godzin odkąd Maja jadła a ona nic obudziła sie i się bawi gada i smieje, więc chyba nie jest chora, bo brak apetytu kojarzy mi sie tylko z choroba, mierzyłam jej temperaturę ma 36, więc troche za mało, oj nie wiem co mam robic,

mnie jest w sumie wsio rawno co najpierw....ale ja i tak nie podgrzewam jedzenia ani mleka mlodemu, chyba ze naprawde jest zimne....a i do kaszy tylko bo mleko musi byc dobrze cieple zeby kasza sie zagescila......pozniej stoi prawie godzine az wystygnie, bo skubany cieplej nie zje ;D ;D ;D

z innej beczki....dziewczny kopbijcie mnie w dupsko to tluste zreszta..... ja mam skleroze jak boga kocham.....myslalam ze na dzis mam gina i prawie poklocilam sie z kumpela., z ktora idziemy, az zadzownilam do przychodni.....okazuje sie ze na jutro....pieknie by bylo jakbym czekala na nia tyle czasu hihi

reklama

mam propozyjcje.......piszecie o jakis przysmakach.....moze by tak zalozyc watek "tylko i wylacznie przepisy" bez zadnych komentarzy itd....co Wy na to? ja chetnie sie czegos naucze, bo gotowac nie umiem, to znaczy brakuje mi pomyslow...ja zaloze jak sie tylko zgodzicie???

Do góry