reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ewentualnie;-);-)
He he, to znaczy, że są na to szanse :-D

to zapisz Madziuchę na listę:tak:
No to Lolek będzie miał w kim wybierać ;-). A może harem jakiś założy :-D

Dobra my lecim na spacer bo Młodemu dobrze zrobi taki zimowy powiew a może i mnie jakoś rozrusza ta zimnica?? Przyjmuję ofertyikoreczka czego dzisiaj nie kupiłaś to ci przyniose, a dzieciaki zestaw ten sam rozumiem?? Bo wczoraj jedno się strasznie darło:confused2::confused2: tylko nie wiem czyje:-D:-D:-D
Madźka, to ja jeszcze dołożę moją Potwornicką, tylko musi się najpierw obudzić ;-). A psy też wyprowadzasz na spacery :-p?? To bym Ci jeszcze psinkę podrzuciła :-D

aha kasa jeszcze! Mam nadzieję że starczy:
Sikoreczka, jaka Ty rozrzutna jesteś :szok::laugh2::-D

Zastanawiam się czy Oliwka chora nie będzie, bo jakaś taka markotna od rana była, a jakieś 45 minut temu zaczęła oglądać bajkę i nagle zasnęła tak jak siedzieła na materacu :-(. Jej się to po prostu nie zdarza, dlatego trochę się martwię...

Ja zmykam! Muszę się za coś wziąśc. Na początek za wywieszenie prania:wściekła/y: Mój miał wczoraj wynieśc na strych i jak rano weszłam do łazienki to kosz z praniem stał nadal:angry: Jasminka podrzuc walca:crazy:
Do póżniej lachony:-D

A mój pies tez może przylecieć??
Fanta od razu będzie obiadek miała;-);-)
Qurcze Martyna mów mi szybko w którym miejscu znalazłas jak zrobic takie cudne tło z Oliwką.Bo szukam po blogu JPo i zależc nie umie:-(A Młody spi.....
Na harem ja się nie zgadzam!!!Tyle synowych z walcem:baffled::baffled:Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Do góry