reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula no my mieszkamy sami ale domek stoi na podwórku teściów:-( Także wesoło nie jest:-) A teraz mam taką kuchnię małą że nawet nie ma jak zjeść co mnie bardzo wnerwia:-( Bo sprzątać trzeba co chwilę w pokoju. A mamy jeszcze jedno pomieszczenie jakby za ścianą:-) Więc mamy w planach połączyć pokój z kuchnią:-) i wtedy będe naprawdę szczęśliwa:-) Byliśmy ostatnio w ikei i oglądaliśmy kuchnie, spodobała nam się jedna, poprostu wymarzona... za jedyne 6 tysięcy:-( Koszmar z tymi cenami poprostu... No ale mam nadzieje że się uda powoli wiadomo ale się uda:-)

reklama
Pewnie że się udanie każdy ma wszystko od razu chociaż by się chciało:no:
ja marze o tym żeby mi teściowa nie wygadywała że jej rodzinie wszystko zawdzięczamy ( oprócz mieszkania nic) ale niech się w nos ugryzie to nie jej mieszkanie a jakby co to pod walec;-);-);-)
Mały dostał zabawkę od cioci a bawi się opakowaniem po co mu zabawki?????

No,zarzekała się żaba błota;-):tak:.

:-D:-D uroki bycia mamą co?? Ojcu pewnie nie pyskuje a matce zawsze. Mój marchewką tylko we mnie pluje:eek::eek:
Może pora na zmianę menu:eek::baffled:?
Salon przemeblowany i od razu więcej miejsca:tak:.Miałam iść do Kościółka,bo dzis ładnie się odprawia,ale Olek wylał mi na spodnie miskę z zupą i siedzę w gaciach,a do adidasów tylko te spodnie mi pasują:wściekła/y::angry::angry:.
Stare lata po zakupkach jak oszalałe,ale samo a my w domu:crazy:.Teraz poleciał do apteki,po coś na ząb dla Pipsztyka,bo mu kilka na raz chyba idzie i temperaturkę trochę miał i kupki rzadsze:tak:.

Dziękuję bałdzo Madzieńko
cmok2.gif

Małgosiunia też mi się kuchnia marzy:sorry: ale jeszcze nie wiem kiedy:-(
Anula synio śliczny a bolid ma supcio:tak:

Madzka szampana stawiaj:-D:-DAlebo piffko..
1000 ci stukneło:rofl2::rofl2:
gratki malaaaa
ło matko :szok::eek::eek: no to pijemy
zdróffko,,,,,,,
usmiech pleaseeeeeeeeee...
w mysl zasady -" jedzta i w szerz rośnijta":eek::eek::rofl2::-D:-D
:-D:-D:tak::tak::-):-)
Bodzia a te serduszka mniam,,juz mi slinka cieknieeee

My obiada wsunelismy,,tzn młody,,,,,,,,,i jupi pijemyyyyyyyyy i ciacha teraz jemyyyyyyy

reklama
:-D:-D uroki bycia mamą co?? Ojcu pewnie nie pyskuje a matce zawsze. Mój marchewką tylko we mnie pluje:eek::eek:
:-Dmarchewka,,,heheee

Mała skacze i udaje że tańczy, ubaw z niej mamy po pachy:-):-):-)
ajnie to musi wygladac..

Tym co się nie załapały ślę ciacho:tak:;-) Anaconda no to macie you can dance z Majeczką:-D:-D
mniammmmmmmmmm,
To jest mój księciunio w swoim bolidzie
wow co za facet w furze,,a kom ma?? to biore go,,heeeeee

Do góry