reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też się zbiram:tak: Madzia zaczęła kaszlec, ech za dobrze bym chciała:-( Kolorowych snów dziewczynki i żeby wam zajączek w nocy dobrze zrobił;-):-D:laugh2:

Dzień dobry! Ja zgłaszam zapotrzebowanie na walec. Musi mnie ktoś dobic. Plissssssssssss:sorry: Całą noc 39 gorączki, mała wrzeszczała i nawet nie chciała nurofenu połknąc. Dobrze że miałam czopki. Spałam dziś pomiędzy 2 a 6. Aha o godzinie 1 w nocy rozpakowywałam z małą prezent i bawiłyśmy się lalą:happy: Teraz poza widocznym zmęczeniem Madzia jest szczęśliwa i bez jakichkolwiek objawów chorobowych. :confused2:

Witam witam swiatecznie. Ale tu wieczorem byla imprezka ze spiewami :-):-):-)
NO ja tez po imprezie klasowej i dzis umieram :-):-):-) ale warto bylo. DO domu zawitalam po 3 nad ranem a pobudke nam Maja zrobila o 6 :baffled::baffled::baffled::baffled: cos jej odbilo. Wiec mojego spania bylo bardzo malo, oczywiscie nie moglam zasnac bo mialam darmowy przelot liniami lotniczymi :happy::happy::-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas dzieciaki zadowolone z zajaczka. Majcik dostala zestaw lekarski i teraz wszystkich bada, sprawdza uszy i zeby...a Maksik dostal lego city. :-):-)
Dobra spadam sie zdrzemnac, dzieciaki pojechaly karmic labedzie bo ladna pogoda. DO wieczora jak dam rade :-):-):-)
Sikoreczka ja obstawiam ze to zeby ida, chyba ze lapie ja gardelko jak np niechce jesc to moze wlasnie gardelko ja drazni. Wlasnie wysoka temperatura moze byc od gardla.
U nas jak mai wyszly na 5 to mielismy tez sajgon, bo odrazu przypetalo sie zapalenie gardla itd.........

reklama
Woloszki super że imprezka udana:tak: Ech tylko żeby nie te odchorowywanie:baffled:
Ja podejrzałam wreszcie gardło małej. Koszmarrrrrr:dry: mega migdały i do tego całe ropne:szok: Paskudnie:-( Przemek poleciał sprawdzic czy dziś u nas dyżur:confused2:

Do góry