reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja byłam z Karolka pierwszy raz jak mała miała 3 m-ce było super!!!! W ogóle sie nie bała, pluskała sie ekstra a potem spała 3 godziny ;D Przez zime odpuścilismy sobie, taeraz maluch chory więc pewnie jak wyzdrowieje to wznowimy wypady na basenik, na razie mam nadzieję zaliczyć w ten dłłługi w-end ZOO ;D

reklama
Jeny -udalo sie zakonczyc czytanie
Jestem juz na bierzaco!!!
A wy gdzie popedziliscie??
puk puk- nikogo nie ma w domu???

Jak to bylo u was mz @ - jak juz dostelyscie to bylo regularnie ( tak samo jest z piersiowymi i butelkowymi mamami)
Jak dlugo trwal ten pierwszy?

No malutka teraz juz jesteśmy w komplecie
Czas poszerzać horyzonty :laugh: :laugh: :laugh: o nowe osóbki a widzę że chętne już są ;D

witamy;)
niewyspana,ale norma :)
Mija naprawdę w Zoo nie bylaś? ;D ej to z Nonkiem nadrabiaj zaległości!!!!!!!!! :D
U mnie pojawiła się @ skąpo na 3 dni i 2 tyg później na 4; miesiąc mija i cisza...ej chyba nie zaciążylam ??? myślę (czyt.pocieszam się),że po ciąży nieregularne są,ale nie wiem jak to jest 8)
My będziemy siedzieć w domku- niech mały się wykuruje, bo boję się jeśli pogoda taka paskudna,że nie przejdzie mu. Wczoraj skonczyliśmy antybiotyk,katarek przeszedł i kaszel ustępuje-tylko przy płaczu. Wczoraj Oskar od 10 rano przespał 30 min ::) ale był problem z uspaniem go!!!Zaczęłam po 19 a usnął o 21!!!!!!!!
Witam nową koleżankę :)
zmykam do maluszka :)

reklama
Witam!

Malutka ja pierwsza @ dostałam szybko i miałam ja długo i bardzo obfita, teraz juz jest dobrze :laugh: Fajnie że juz masz dostep ;D

Mija ja bardzo dawno nie byłam w ZOO chyba jakies 15 lat temu i musze sie wybrac z Maciem, może do Chorzowa?

Eg witamy! ;D

Pogoda narazie nie za ciekawa wiec chyba tez posiedzimy w domciu

Do góry