Ja byłam z Karolka pierwszy raz jak mała miała 3 m-ce było super!!!! W ogóle sie nie bała, pluskała sie ekstra a potem spała 3 godziny ;D Przez zime odpuścilismy sobie, taeraz maluch chory więc pewnie jak wyzdrowieje to wznowimy wypady na basenik, na razie mam nadzieję zaliczyć w ten dłłługi w-end ZOO ;D
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
mi tez się marzy ZOO we Wrocławi, byłam tam kilka razy ale to było tak dawno, a Mai napewno by sie spodobało, bo jak widzi pieska to się cieszy 
Pycha
mama Mai i Marty
na razie kończe, bo mąż wzywa ;D
mam nadzieję że tu jeszcze zajrzę
mam nadzieję że tu jeszcze zajrzę
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
jA SIEDZE TERAZ NA ZAMKIETYM I
CZYTAM
CZYTAM
CZYTAM
I
OGLADAM
OGLADAM
OGLADAM
CZYTAM
CZYTAM
CZYTAM
I
OGLADAM
OGLADAM
OGLADAM
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Jeny -udalo sie zakonczyc czytanie
Jestem juz na bierzaco!!!
A wy gdzie popedziliscie??
puk puk- nikogo nie ma w domu???
Jak to bylo u was mz @ - jak juz dostelyscie to bylo regularnie ( tak samo jest z piersiowymi i butelkowymi mamami)
Jak dlugo trwal ten pierwszy?
Jestem juz na bierzaco!!!
A wy gdzie popedziliscie??
puk puk- nikogo nie ma w domu???
Jak to bylo u was mz @ - jak juz dostelyscie to bylo regularnie ( tak samo jest z piersiowymi i butelkowymi mamami)
Jak dlugo trwal ten pierwszy?
Izabelka
Oski i Wercia
witamy
niewyspana,ale norma
Mija naprawdę w Zoo nie bylaś? ;D ej to z Nonkiem nadrabiaj zaległości!!!!!!!!!
U mnie pojawiła się @ skąpo na 3 dni i 2 tyg później na 4; miesiąc mija i cisza...ej chyba nie zaciążylam ??? myślę (czyt.pocieszam się),że po ciąży nieregularne są,ale nie wiem jak to jest 8)
My będziemy siedzieć w domku- niech mały się wykuruje, bo boję się jeśli pogoda taka paskudna,że nie przejdzie mu. Wczoraj skonczyliśmy antybiotyk,katarek przeszedł i kaszel ustępuje-tylko przy płaczu. Wczoraj Oskar od 10 rano przespał 30 min :
ale był problem z uspaniem go!!!Zaczęłam po 19 a usnął o 21!!!!!!!!
Witam nową koleżankę
zmykam do maluszka
niewyspana,ale norma
Mija naprawdę w Zoo nie bylaś? ;D ej to z Nonkiem nadrabiaj zaległości!!!!!!!!!
U mnie pojawiła się @ skąpo na 3 dni i 2 tyg później na 4; miesiąc mija i cisza...ej chyba nie zaciążylam ??? myślę (czyt.pocieszam się),że po ciąży nieregularne są,ale nie wiem jak to jest 8)
My będziemy siedzieć w domku- niech mały się wykuruje, bo boję się jeśli pogoda taka paskudna,że nie przejdzie mu. Wczoraj skonczyliśmy antybiotyk,katarek przeszedł i kaszel ustępuje-tylko przy płaczu. Wczoraj Oskar od 10 rano przespał 30 min :
Witam nową koleżankę
zmykam do maluszka
reklama
Witam!
Malutka ja pierwsza @ dostałam szybko i miałam ja długo i bardzo obfita, teraz juz jest dobrze :laugh: Fajnie że juz masz dostep ;D
Mija ja bardzo dawno nie byłam w ZOO chyba jakies 15 lat temu i musze sie wybrac z Maciem, może do Chorzowa?
Eg witamy! ;D
Pogoda narazie nie za ciekawa wiec chyba tez posiedzimy w domciu
Malutka ja pierwsza @ dostałam szybko i miałam ja długo i bardzo obfita, teraz juz jest dobrze :laugh: Fajnie że juz masz dostep ;D
Mija ja bardzo dawno nie byłam w ZOO chyba jakies 15 lat temu i musze sie wybrac z Maciem, może do Chorzowa?
Eg witamy! ;D
Pogoda narazie nie za ciekawa wiec chyba tez posiedzimy w domciu
Podziel się: