reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wczoraj się dowiedziałam o chorobie i porobiłam pierwsze badania za tydzień w czwartek ide na następną kontrolę,może zapisze jakieś lekarstwa albo naświetlania zobaczymy.Moja mama,jej mama i jej brat umarli na raka więc u mnie było troche podobieństwa że zachoruje.Mam dwoje dzieci,mąż jest moim drugim mężem i mam z nim dziewczynke więc nie dziwie się że chce mieć jeszcze dzieci zwłaszcza że pochodzi z wielodzietnej rodziny.
Mąż napewno zrozumie i bedzie cie wspierał:tak:
Takie też mogą być:tak:

Mnie pierwsza i przedostatnia..Ale w której by mi było dobrze????
Włosy nie ręce do pazdziernika podrosną:rofl2:

Witam:))
iiwka moze Lepsze Te Z Zetpola, Ja Malej Od Poczatku Kupuje, I Zawsze Bylamz Nich Zadowolona.
W Takich Oliwka Stawiala Pierwsze Kroki:))
cara Super Fotki, Synus Podobny Do Ciebie:))

reklama
Witam wszystkich My już dziś zaliczyli badania, aż mi się serce kraje jak tego mojego łobuza kłują Adrianek ma strasznie delikatyne i cienkie żyłki i bardzo trudno mu się pobiera krew. Dwa razy go kłuła a on wrzeszczał pani doktor ratuj mnie!!!!! Po 11 muszę jeszcze z Madzią leciec do lekarki na kontrolę, nie chce mi się bo pogoda blle
Bodzia duży buziolek ode mnie i kfjatuszek na dzień dobry
Cara synio ślicznuda!!! Ładny z Adasia chłopczyk no i fryzurka fajniusia
Aga2aga tulę mocno!
Inna kciukasy ściskam moooocno! Tylko powiedz kiedy puścic co by mi nie odpadły
Iiwka to ja też cię powspieram
Iwonka witam Oj mnie też przydałyby się nowe firanki, tylko zawsze mi coś innego wypadnie! A wiecie ostatnio widziałam firanki ze Szrekiem, chyba kupię do dzieci
To chyba na tyle! Madzia sobie Tubisiuje i mam chwilkę wolną. Aha: Czy któraś może mnie poczęstowac kawą rozpuszczalną, bo zapomniałam kupic

Do góry