Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No właśnie Meg, Ty juz lepiej dziś nie pij. Ja ide spać to kto Cie potem do łóżeczka odprowadzi i Ci powie że Cie kofffa????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??;-)
Super! No to kiedy impreska?Właśnie się szykuje i jadą na wieś - teściowa ze swoim porypanym synkiem, (teść już tam jest od tygodnia ) hip hip hura!!!
Chata wolna specjalnie na tę okazję zrobię jutro mężusiowi pierogi ruskie które uwielbia tak jak ja
Hura hura!!![]()
Nie wrzuciłam pod żelazko, nie zdążyłam,Paweł wrócił i nie zuważył,że byłam u fryzjera![]()
No to extra!Jeśli nic się nie zmieni, to w poniedziałek jedziemy do Zduńskiej Woli po autko![]()
Ja też próbuje nauczyc Grzesia samodzielnego usypiania.Mały położony i pomrukuje sobie bo chce do łóżka ze mną nie ma opcji musi się nauczyć.
Śliczną masz córeczke.a taka jest wesola dzis spi a potem sie smieje)
Ależ on był malutki i fajniutki.:-)A tu pierwsze chwile mojego syneczka
Cóż za wymyślny romantyzm.;-)A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
No jestem,jestem, choć pewnie zaraz okaże się, że za późno...Lachonyyyyyyy czy ja mam sama ze sobą pisać?
Fajnie masza ja dostalam dzis od maza zolte tulipanosy :-)