reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??:-p;-)

dobrze mowi..dac jej WODKI!!!! dobranoc! ;-)

Dziękuję za colę pod napięciem No a z brakiem kluczyka do skrzynki to faktycznie problem. Ja mam kluczyk i ja płacę rachunki to nie ma problemu. Ostatnio jak zobaczył że mam wygadaną godzinę wiecej to tak marudził
Kasiu twoja logika rachunkowa jest super
Megusku mój M też pada razem z dzieciami, no ale tym sposobem mam czas dla was
Skoro odlatujeta to słodkich senkófffff

Witajcie wieczorkiem.:-)
Dzieciaczki uśpione.
Właśnie się szykuje i jadą na wieś - teściowa ze swoim porypanym synkiem, (teść już tam jest od tygodnia ) hip hip hura!!!
Chata wolna specjalnie na tę okazję zrobię jutro mężusiowi pierogi ruskie które uwielbia tak jak ja:laugh2::laugh2::laugh2:
Hura hura!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Super! No to kiedy impreska?:-p:rofl2:

Nie wrzuciłam pod żelazko, nie zdążyłam,Paweł wrócił i nie zuważył,że byłam u fryzjera:baffled::baffled::baffled::baffled:
:dry: Eh ci faceci...:crazy:
10_1_134.gif

Jeśli nic się nie zmieni, to w poniedziałek jedziemy do Zduńskiej Woli po autko :tak:
No to extra!:tak: Tylko, żeby nie padało...;-):-p

Mały położony i pomrukuje sobie bo chce do łóżka ze mną nie ma opcji musi się nauczyć.
Ja też próbuje nauczyc Grzesia samodzielnego usypiania.:tak: Wieczorem jeszcze jakoś mu to idzie, bo kręci się, ale w koncu zasypia, ale w dzień to wrzask nie z tej ziemi.:baffled:

a taka jest wesola dzis spi a potem sie smieje:))
Śliczną masz córeczke.:tak:

A tu pierwsze chwile mojego syneczka
Ależ on był malutki i fajniutki.:-)

A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
Cóż za wymyślny romantyzm.;-):rofl2:

Lachonyyyyyyy czy ja mam sama ze sobą pisać?
No jestem,jestem, choć pewnie zaraz okaże się, że za późno...:sorry2:

a ja dostalam dzis od maza zolte tulipanosy :-)
Fajnie masz:tak:, mój to chyba zapomniał, że można coś żonce dać tak od czasu do czasu i bez okazji.:-(

Bodzia Karolek jak i scrapiki śliczne.:-)

Madźka dobrze że z Szymonkiem ok.

I nie pamiętam co jeszcze.:baffled::sorry2:

reklama
Do góry