reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka fryzjerką może zostanie..ALbo znaną stylistka..
A o aucie niech se gadają..Zazdrość przez nich przemawia:rofl2:
Lolo śpi nadal a mamy do teściów jechać..A on spi i śpi i śpi...

reklama
Mmmmmmm gołąbeczki- pycha:tak::tak::tak:

Ale apetytu mi narobiłyście tymi gołąbkami....
Chyba w przyszłym tygodniu zrobie, mniam mniam. A teraz zmykam bo naszło mnie na babkę cytrynową, więc zawijam kiece i lece do kuchni pobawić się ciastem:-D

dzien dobry dziewczeta:)) oj jak ja sie ciesze, ze juz nowy dzionek:))sloneczko swieci az chce sie zyc:) wczoraj bylo strasznieeee:(moja nicolka nie wiedziec czemu miala wczoraj bardzo zly dzien- caly prawie czas plakala, nie chciala sie bawic i spac.a jak juz zasnela sobie bidulka to najpierw na 3 minuty,potem na 5 a najdluzej na pol godzinki.....ojej ojej nieciekawie bylo... ale za to byla tak juz wymeczona tym calym dniem, ze spala calutka nocke prawie- obudzila sie tylko raz na karmienie ok 3 a drugi raz dzis rano za10 7:))
a nauczyla sie paluszek ssac zamiast reki i tak sobie teraz ssie i sponia slodziutko:))oj jak ja ja kosiam mocno mocno ahh:))
kasia oj to dała Ci Nicolka nieźle popalić:szok::szok::szok: oby ten dzień minął Wam dużo spokojniej:tak:
Hej wam...
Ja zmykam dzisiaj na wies i chcialam zyczyc wam udanego weekendu,,,
U mnie jakos pochmurno,ale cieplo,,,,
buziaki na sobotnio-niedizelny weekend,,,
Ewcia miłego wypoczynku na wsi życzę:tak::tak::tak:
o szóstej rano zbiłam małemu gorączke i teraz znów miał.Chyba jednak złapał jakieś świństwo:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Taki biedny z chorymi oczkami:-:)-(Powiedzcie mi czy mogę mu dać coś jeszcze na własną rękę oprócz wit. c i wapna?no i oprócz czegoś na zbicie temperaturki.Tak strasznie nie lubię jak on jest chory.:-:)-:)-:)sad::sad::sad:
anula współczuję:-( biedny Stasio:-:)-:)-(.....chorubsko a kysz....:crazy::crazy::growl::growl::growl:
a tak z tym paluszkiem wyglada:)):tak::laugh2:
Uroczą masz córeczkę.....sama słodycz:-D:-D:-D
Aha, byłabym zapomniała - BODZIA, Lolo i Oliwka mieli takie same rajstopki, mają takie same piżamki i patrzę na fotki a oni kubki też mają takie same - zielone :-D. Sporo ich łączy :rofl2:
to nieźle
Inna:tak::-D:-D:-D:-DKubki do Zoo zielone brać mus:-D
Kobiety a Wy pisac na co ochote macie bo ja widzu,że mi się 4000 post szykuje;-)Zaraz skończe ogarniac i nie wiem co dalej z dniem...
Gratulacje Bodzia....:tak::tak::tak:
zdjecie.php
zdjecie.php

Proszeeeeeeeeeee

5776_1.jpg
4155_1.jpg
4719_1.jpg
4152_1.jpg
725_1.jpg

433_1.jpg
351415778
ho ho jest w czym wybierać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ta ja łyknę winka i zmykam na dworek:laugh2::laugh2::laugh2:

miłego dnia życzę :-D:-D:-D:-D

to ja podporwadze golabki ze dwa Bodzia :-)
Dziekujemy za komplementy :-)
Ja moje chlpoy z domu wygonilam na pole..wnerwili mnie...wrrrrr

inna nie przejmuj się ich gadaniem, zazdroszczą i tyle. I nawet nowe auta się psują, nie ma chyba takich co nigdy nie zawodzą.Najważniejsze że Ty jesteś z auta zadowolona i Twoje autko odwdzieczy Ci się bezawaryjną jazdą.:-):-):-)

Ja osobiście mam dość stare audi i nie narzekam, dobrze mi sie nim jeździ ale tłumik już do wymiany. A zresztą w maju sprzedajemy, troche mi szkoda bo się przyzwyczaiłam ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przesiadam się na męża autko.;-):-D:-D
Poza tym inna potrzebuje fryzjera na 18 maja, może zgłoszę się do Twojej Oliwki:tak::-D;-)

inna nie przejmuj się ich gadaniem, zazdroszczą i tyle. I nawet nowe auta się psują, nie ma chyba takich co nigdy nie zawodzą.Najważniejsze że Ty jesteś z auta zadowolona i Twoje autko odwdzieczy Ci się bezawaryjną jazdą.:-):-):-)

Ja osobiście mam dość stare audi i nie narzekam, dobrze mi sie nim jeździ ale tłumik już do wymiany. A zresztą w maju sprzedajemy, troche mi szkoda bo się przyzwyczaiłam ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przesiadam się na męża autko.;-):-D:-D
Poza tym inna potrzebuje fryzjera na 18 maja, może zgłoszę się do Twojej Oliwki:tak::-D;-)
Ja się nie przejmuję, ale wiecie...Nie lubię głupich docinków...A jeszcze dzisiaj rano J. poprosił swojego ojca, żeby podjechał na warsztat z tym akumulatorem, to mu ojciec powiedział, żeby sam sobie jechał, bo on na pewno nie pojedzie :sorry2:.
A jeśli chodzi o fryzjerkę - to prosze bardzo, Oliwka ma wprawdzie napęty terminarz, ale Ciebie po znajomości jakoś wcisnę :-D

ja to nawet nie mam prawa jazdy a co dopiero woza ;-) Zreszta kto by mi dal to prawko?:-D:-DChlop mnie wozi i tu i tam...
To tak jak ja tylko z tą różnicą że mniw wozi tata;-);-):-D:-D:-D:-D
Satniowi gorączka spadła,zmusiałm go do półtora godzinnej drzemki,a z racji,że nie jestem dobrąMamą dostałdwa biszkopty w nagrodę bo chory a jeszcze w zanadrzu mam lizaczka od dziadków:-D:-D:-D:-D
W domciu posprzątane,obiad dla m. z wczoraj dal Stania się gotuje to teraz trochu wolnego:-):-)

wiecie co tylko się nie śmiejcie ze mnie ale może ta choroba Stasia to znak żebyśmy jednak tam nie jechali??Bo tak nagle dostał tą temperaturke ni z tego ni z owego.Może...Ja wierzę w takie rzeczy.Nie będę póki co tego tematu poruszała z m.

reklama
Do góry