reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda wszystkiego naj naj lepszegoooooo
dużo zdrówka,szczęścia,miłości,,i spelnienia marzeń...

reklama
Widać,że pogoda dopisuje.....Cicho jak makiem zasiał..My byliśmy na podwórku, Karol wyglądał jak święta ziemia.Przewrócił się i musielismy wrócić bo płakusiał.Ale teraz juz dobrze:tak:

Cześć Lachony
Anaconda wszystkiego naj naj najlepszego ,spełnienia marzeń,pociechy z Maleństwa i zdrówka

Załączniki

• 18.gif
    18.gif
    27 KB · Wyświetleń: 34
My mamy mał urwanie głowy rodzice wyjeżdżają na dwa tygodnie i trza im pomóc i poplanowć wszstko bo brat zostaje pod naszą opieką i chyba nie jest szczęśliwy z tego powodu.
Dziś byliśmy na zakupach bo wąz prysznicowy szlag trafił i było kupić nowwy i kupiliśmy nocnik dziecku i zrobił dzisiaj pierwsze siuiu do niego ale byłam dumna tylko m. krzyczał,że nie mam go zmuszać.za chwilę wkleję Wam fotki z naszego wyjazdu

Heloł.
My pół dnia poza domem spędziliśmy, najpierw rano poszłam do mamy, później posiedziałam u Jacka w pracy, Oliwka zasnęła, więc miałam trochę luzu :tak:, później pojechaliśmy do Koźla do banku jakieś papiery podpisać (heh, obecnie jako żona muszę podpisywać głupie zgody :sorry2: na linię kredytową i na wszystko inne), a jak wróciliśmy poszliśmy na spaceros i oto jestem z powrotem.

Dołączam się do życzeń dla ANACONDY

No i to by było chyba na tyle, bo nie pamiętam co komu miałam pisać :dry:

Wizyta u teściów

Załączniki

• pod jabłonką.JPG
    pod jabłonką.JPG
    204,5 KB · Wyświetleń: 31
  • nasza trójka.JPG
    nasza trójka.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 32
  • mleczyk.JPG
    mleczyk.JPG